Bu adam cok degisik yav. Ikili mücadeleye giriyor tam topu kaybedecek diyorum, adam rakibi beline alip devam ediyor top ile. Sezgileri cok iyi bence.

Bazen Carole'un da biraz sacmaladigi oluyor ama bence tam bir reis. Keske kopyasini bulsak sag bek icin.

Muslera dan sonra takimda en sevdigim adam Carole son 1 senedir.

Bugün birkaç hatasını görüp kızdım. Sonra sağbeke baktım. Şükürler olsun deyip sustum

kendisi gercek manada bir nigga.alip getirini takdir etmek lazim..

Ya harbiden garip bir futbolcu. Bence vasat bir sol bek, ama maç içinde bazen hücum anlamında önemli işler yapıyor ve bu da insanların aklında kalıyor.
Bruma ile de fena anlaşmıyorlar hücumda.

Ergün ve küçükten sonra en iyi Sol bekimiz.

Rierayi geçti. Aslanım benim. Çalımci bekkk

Beşiktaş maçında Şenol Güneş, Querasma' yı bir ara soldan alıp sağa koydu. Querasma, Sabri' nin kanadını otoban yapmışken Carole' un kanadından neredeyse hiç etkili olamadı.

Bu Carole' un iyi futbolcu olduğundan mı Sabri' nin futbolcu olmadığından mı bilemem ama Carole şu an için takımın iyilerinden.

Cavanda da oturur umarım da ,şu bek konusunda sadece yedekleri kim olacak diye düşünürüz

Sevmeyelim de ne yapalim?

CqpBcBuXYAAc21O.jpg

ister sövün ister sevin bir şekilde caner erkini bizim kiralamamız gerekirdi..Caroleü en çok savunanlardan biriydim ama ligde hücumcu bek lazım maalesef caroleün doğru düzgün bir ortasını izleyemiyoruz..geçen yıl suçu hep umuta attık ama bu yıl aldığını gol yapan eren var yine carolede bir hareket yok.. En azından iyi bir alternatif olsaydı değişmeli oynatabilirdk

Besiktas macindan sonra hala o karaktersiz Caneri isteyenin midesi bayagi genistir herhalde. Isterse dünyanin en iyi solbeki olsun böyle seref yoksunu bir adami takimimizda görmek istemem.

Muz ortasi disinda hic bir bok yapmayan adami cok abartiyorsunuz, Euro'da 35'lik Srna bunu maymun etti 90 dakikada. Aynisi Gönül icin de gecerli, yillardir abartilan bir futbolcu.

Başlık altında malum kişilerin adlarının geçmemesini diliyorum. Gg ve ce ne lannn. Karakter de önemli.

Caner i bizdeyken de sevmiyordum ,fenevdeyken de sevmiyordum hala da sevmiyorum.

hep iyi taraflarını abartıyorsunuz,rezil ettiği yerleri daha çok.bizim Chedjou gibi

hele kepaze ettiği shakhtar maçı var ki azizenin ısrar etmemesinin nedenidir diye düşünüyorum

Vasat bir sol bek. Özellikle hücum anlamında çok kötü. Orta açmayı bilmiyor

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ortaları biraz kötü malesef. ama profesyonelliği, soğukkanlılığı ve oyun içindeki hamleleri güzel.

Geri
Üst Alt