Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ersun yanal döneminin en büyük + sı neydi büyük şikecilerde kanatlardan bekler müthiş çıkıyrdu verkaçlarla 0 a iniyordu ve mermi gibi ortalar kesiyorlardı
Maalesef bunu Carole yapamıyor hücum gücü kısıtlı kötü bir bek demiyorum esinlikle çok seviyorumda kendisini ama hazır bu kadar yüksek teklifler gelirken(ki doğruysa 7-10m gibi teklifler diyorlardı) satılıp yerine çok daha hücumcu Jetro Willems alınabilir hemde bedava'ya
Begeniyorum ama keske de bu takimda Telles i izleseydik diyorum.
Ama rakip ataga kalkinca bi bakin Carole nerde, Sabri nerde, Sabri nin adamlari hep bos, sanki Sabri Messi Sag Ofans Kanat onun mus gibi, bide hayatimda okadar kolay pazara yollanan adam görmedim
Ersun yanal döneminin en büyük + sı neydi büyük şikecilerde kanatlardan bekler müthiş çıkıyrdu verkaçlarla 0 a iniyordu ve mermi gibi ortalar kesiyorlardı
Maalesef bunu Carole yapamıyor hücum gücü kısıtlı kötü bir bek demiyorum esinlikle çok seviyorumda kendisini ama hazır bu kadar yüksek teklifler gelirken(ki doğruysa 7-10m gibi teklifler diyorlardı) satılıp yerine çok daha hücumcu Jetro Willems alınabilir hemde bedava'ya
Hücum yönü kisitli ortalari kötü diyorsun Jetro'yu öneriyorsun.
Jetro'nun 9 macta 1 asisti var, Carole reisin de 6 macta 1 asisti var yani. Carole elbet daha fazla asist yapacaktir daha sezonun basindayiz.
rahatsız mısın olm sen,sabah akşam ndiayeyle willemsi yazıyosun
Renktaş gerçekten Jetro Willems'ı iki yıldır izliyorum hücum anlamında Carole+Telles'in ikisinden bile iyi asist sayısına bakacaksak Sabri'nin 2014/2015'de 6 2015/2016'da 7 asisti var geçen sene Dani Alves'inde 7 asisti vardı hem sabri daha az şans buldu di mi senin dediğine göre hücum anlamında Sabri>Alves oluyor
Gözünü seveyim senden beklemezdim böyle sığ bir yorum renktaş
Geçen sene Umut yetersizi az ortasını harcamadı Carole un, bu sene de adam gibi forvet geldi ortaları geriye gitti. Ben ilerleyen haftalarda bindirmelerinin daha verimli sonuçlanacağına inanıyorum.
Rezil bir öneri Chedjoudash.Caner'i biz almalıydık. Muthis 1 forma rekabeti yaşanırdı, kazanan gsmiz olurdu.