Carole maç içinde bile çok çılgın geçişler yapabiliyor. A class bir oyuncunun yapacağı hareketleri yapıp amatörün yapmayacağı hataları yapabiliyor bu durumu can sıkıcı geçen sezon daha standart bir performansı vardı dengelemesi lazım kendini bizi yakmadan.

Futbolun basit bir kuralı var arkadaş. Rekabet varsa başarı var. Bu adam Telles gittiğinden bu yana sürekli düşüşte.

Çok beğeniyorum ben bu adamı 10 yıl oynasın sol bek sıkıntısı çekmeyiz

Bu adamın en küçük hatası göze batıyor kimse Caneri falan izlemiyor heralde.. Takım 2. yarı çöktü zaten yinede bence bir hatası dışında iyi savundu sol koridoru.. Hava toplarında falan etkisizdi yazanlar olmus bir de.. Sadece gülüyorum..

Bu adamın en küçük hatası göze batıyor kimse Caneri falan izlemiyor heralde.. Takım 2. yarı çöktü zaten yinede bence bir hatası dışında iyi savundu sol koridoru.. Hava toplarında falan etkisizdi yazanlar olmus bir de.. Sadece gülüyorum..

Carole iyi oynadığında çok iyi de Aydın Karabulut'a da fizik olarak veya kaleci degajlarından gelen toplarında kaybetmesin bir zahmet. Bunlar da haklı ve yerinde eleştiriler yani. Hava toplarına çıktığı adamlar Gomez, Eren filan değil, Aydın. Adam en zor topalrı bile göğsüyle alacak kadar rahat oynadı ikinci yarı.

Tehlikeli noktalarda çalım atmak yerine uzaklaştırsa çok güzel olacak

Türkiyenin en iyi beki olduğu bariz. Çok şaapmamak lazım

Bu macta begenmedim. Adamini hep kacirdi.

Gayet güzel bir çizgide devam ediyor. Bir Evra ve Marcelo havası veriyir

sol tarafı tek başına savundu resmen yasin kekosu yardım etmedi hiç

Bazen uykuya dalıyor. Spikerin Mondragon dediği pozisyondan bi öncesiydi (sonra da olabilir) sanırım, adamını izleyeceğine topu izledi, pozisyon verdik.

İyi tobcu

Her maç 10 dk filan mutlaka bir konsantrasyon kaybı yaşıyor ne zaman yaşayacağıda belli olmuyor. Onun dışında dünyanın en iyi solbeki zaten.

Caneri donunda sallar. Aksini iddia eden benimle muhattap olmasın.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt