Beynini maçlara çıkarken soyunma odasında mı bırakıp çıkıyorsun ağırlık yapmasın diye ?

beyinsiz. Telles sana 1000 basar

Gerçekten bok gibi oynadı. Hatta ondan daha kotu bile oynamıştır

Premier league'den talibi varmis, 5-7m arasi teklif etmek istiyorlarmis, hemen satin gitsin

Yaptigi her hareket hata

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Ben seviyorum bu adami, düzelir diyordum ama pek öyle gözükmüyor. Bakalim gercekten satmislar mi bunu, ben pek inanmiyorum o gecenki haberde dönen fiyatlara.

Gecen seneki halinden eser yok simdi.

Ben seviyorum bu adami, düzelir diyordum ama pek öyle gözükmüyor. Bakalim gercekten satmislar mi bunu, ben pek inanmiyorum o gecenki haberde dönen fiyatlara.

Gecen seneki halinden eser yok simdi.

Aldığımız fiyatı veren olursa direk satalım bari bundan zarar etmeyelim :D

Yenilmemizin birinci sebebi. Rıdvan Dilmen, Gültekin Onay, Uğur Meleke her fırsatta giydiriyor buna. Hiçbir vasfı yok. Fizik kalite, teknik, taktik bilgisi(nerede duracağın bilme falan, hiçbir şey yok. Direk. 3'üne 5'ine bakmadan yollanması lazım

Pozisyon bilgisi yok. Ben de duzelir demistim seneye defansta yedek olarak kalabilir diyordum ama gerek yok. Bununla birlikte tum defansi yollamak sart.

Sene sonu 3 e 5 e bakmadan byby denmeli.3 metre ileriye pas dahi atamıyor artık.Ne oldu bu herife hayret edilecek bir şey.

Bu sezon başında iyiydi ama aşırı düşüşe geçti. Acil toparlanması lazım.

Geri
Üst Alt