Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.388
- 7.651
- 1.233
4-5e bile razıyım Acheampong transferinde kullanalım parayı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Faydali adamlari göndermeye devam o vakit. Bana kalsa Carole, Bruma ile birlikte takimda en son gönderilmesi gereken oyuncular.
Neye istinaden böyle?Carole ekstra ne yaptıda takımın en son gidecek isimlerinden olmuş sıradan bir performansı ve kalitesi var Muslera,Bruma,Wes,Garry gibi adamlarla bence aynı cümlede geçemez.
Carole yi bende beğeniyorum fakat 7 milyon euro muhtesem bir teklif 7 saniye dusunmeden satilir bence.Fizik teknik iyi ama zihinsel olarak tam olarak aradığımız sol bek degil carole gelişecek gibi de durmuyor, tudor karabükün sol beki gibi sağlam bir bek bulur carolenin yari parasina süper teklif gercekse bu.Faydali adamlari göndermeye devam o vakit. Bana kalsa Carole, Bruma ile birlikte takimda en son gönderilmesi gereken oyuncular.
25 yasindaki bir oyuncu icin, kötü bir sezon gecirmesi cok da önemli degil. Gelecek acisindan kurdugun bir kadroda, oraya net olarak koyabilecegin bir adam iyi bir teknik direktörün takimda o pozisyonda teknik ve fizik acisindan eksik hissetmeyecek sekilde.
Yorumlarınıza genelde katılıyorum ama bu konuda ben farklı düşünüyorum,Carole scout transferi damgasıyla birlikte fazla şişirildi çok kötü bir oyuncu değil ama herkesin yerden yere vurduğu Tellesi çok net arattı diyebilirim ben Tellesi beğeniyordum.
Faydali adamlari göndermeye devam o vakit. Bana kalsa Carole, Bruma ile birlikte takimda en son gönderilmesi gereken oyuncular.
Ne Telles'i yaw, hem defansif hem ofansif yetersizdi, fizik olarak da cok yetersizdi, iyi oynadigi bi arena'da oynadigimiz Chelsea maci aklima geliyor o kadar, ilk derbisinde gokhan töre telles'i mal etmisti, mersin'e karsi nakoulma'ya karsi bile ayakta duramadi, bunun gibi daha cok ornek var
Carole gecen sene iyiydi, tam bir takim oyuncusu ama bu sene carole'de büyük bir düsüş var, 7 milyon guzel para, hele de carole icin... kesinlikle satilmasi lazim, o paranin yari fiyatina bile daha iyi oyuncu alirsin
Telles Gökhan Töreyi hem icerde hem disarda mahfetmisti (herif habire Sabrinin tarafinda gecti Telles'den gecit yokken . Yanlisin var) . Telles'in üzerinde duracaktik abi.
Yorumlarınıza genelde katılıyorum ama bu konuda ben farklı düşünüyorum,Carole scout transferi damgasıyla birlikte fazla şişirildi çok kötü bir oyuncu değil ama herkesin yerden yere vurduğu Tellesi çok net arattı diyebilirim ben Tellesi beğeniyordum.
Reis 7m euro doğru ise o paraya çok daha iyisi bulunmaz mı Carole'den ? (yönetimi hesaba katmazsak)