Marcelo'yu dün gördün'mü Allahin cezasi
Arada 5-6 siklet kalite farkı var. Onu görse ne olur ki.

Marcelo manyak bir topçu. Resmen iki maçta da süper top oynadı. Hele hele dün.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Son düzenleme:
geldiginden beri vasatti bu sene iyice kotu oynamaya basladi..bizim artik boyle adamlarla isimiz olmamali..yas olayini filan gectim artik kalitesinden suphe edilmeyecek adamlar lazim.

Sene sonuna kadar çabala iyi mücadele etki satarken 7*8 piyasa çıkabilelim sana ....

Tellesin kramponu etmez bir macta adam kacirma sacma sapan calim yeme senerden calim yiyorsun

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 fb macini da verdin. git kabilene don

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ligdeki tüm sağ bekleri bizim maclarda Daniel Alves yapti. Seni 18'de bile görmek istemiyorum. O derece kinlendim.

fransla liginden nasıl bu kadar kötü bir bek almayı başardık inanılır gibi değil. şuan 2. ligde oynayan herhangi bir sol bek bundan iyidir

Birakin Linnes i Sabri'den dahi iyi degil ,ve bunu bes ay obce yine yazmıştım. Rezil -u rusva adam bir defa geldi gecti orta yapti ha bunu yapan da bir başka les sener birde buna 7-8 milyon veriyormuş,bes yuz bin veren varsa iteleyin gitsin

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kacinci bu carole

Her fener derbisinde gol bunun yuzunden geliyor

Bu adamı övecek kadar vizyonsuz insanlar yüzünden dursun gibi biri başta. Bu adamı geldiğinden beri bir halta yaramadığı aylardır söylüyoruz ama gelecek kıytırık maçta yine unutulur aptallıkları. Riera açık olmasına rağmen bundan bin kat iyiyse vay bizim halimize

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adam ptt 1 liginde zar zor forma giyer tek yaptığı sürekli kendi kendine çalım atmak arkası desen otoban galiba her kaçırdığı adam asist yaptı

Bu sene sol bek bölgesinden kaç tane gol ve orta yedik ben saymaktan bıktım 15 golün 10 u ordan gelmiştir adam takip etmesini bilmiyor adam gelene geçene yol veriyor bir de hiç koşmayı sevmiyor gibi hareket ediyor otoban oldu orası otoban gelen geçen selektör yapıyor

3-4 ay önce söylemiştim bunu ve hala da aynı fikirdeyim bari aldığımız paraya satalım da zarar etmeyelim

Ben bu adami seviyordum futbolculugundan daha cok sempatik buldugum icin ama olmuyor defolup gitmeli. Ne kadar vurdumduymaz gamsiz adam varsa postalanmali.

Geri
Üst Alt