- 22 Kasım 2008
- 14.984
- 559
- 1.908
Bir ara Telles mi, Carole mu diye bir konu açılmıştı forumda. Geldiğimiz noktada kıyasladığımız adamlara bak. Biri nerede, diğeri nerede!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iste altyapilarin arasinda daglar kadar fark oldugunun örnegi Carole.
Adam ikinci lig oyuncusu diye kücümseyenler vardi, topsuz oyunda dikkat edenler oldu mu bilmiyoruma ama yer almasi falan cok iyi. Nerede duracagini cok iyi biliyor.
Bunun haricinde zaten ben cok memnum kaldim simdiye kadar Carole dan. Bir iki hafta önce fazla övmek istemedim temkinli davranmakta fayda var diye düsündüm ama simdi neredeyse tamamen eminim bu Carole bizim cok fazla isimize yarayacak bu sezon. Muhtemelen Telles'i de kesecektir tamamen, böyle devam ederse.
GSC App VIP Edition 1.0 ™
Bu adamın kafa tamamen gıtmıs büyük problemlerı var sanırım böyle düşüş olmaz.
Katiliyorum. Bilmiyorum baskalarinin da dikkatini cekti mi ama gecen sezondan itibaren ben bu adami bir defa bile gülerken görmedim. Hep surati asik hep böyle bir isteksizlik var, sanki kafasina tabanca dayayip zorla oynatiyorlarmis gibi.
Cok iyi hatirliyorum ilk sezonunda Denayer ile birlikte gülüsüyorlardi sakalar yapiyorlardi egleniyorlardi falan. Bu adamin bir derdi mi var nedir cözemedim bi türlü.
Ilk sezonunda kötü oynamamisti, hatta orta falan bile aciyordu sirf Umut bunun 4-5 asistini yemisti.
yok yav kotu oynamayı bırak adam süperdı tellesı bunun ıcın feda ettık düsün. bu herıfın sıkıntısı büyük bidaha düzelemez gibi