Bir ara Telles mi, Carole mu diye bir konu açılmıştı forumda. Geldiğimiz noktada kıyasladığımız adamlara bak. Biri nerede, diğeri nerede!

Iste altyapilarin arasinda daglar kadar fark oldugunun örnegi Carole.

Adam ikinci lig oyuncusu diye kücümseyenler vardi, topsuz oyunda dikkat edenler oldu mu bilmiyoruma ama yer almasi falan cok iyi. Nerede duracagini cok iyi biliyor.

Bunun haricinde zaten ben cok memnum kaldim simdiye kadar Carole dan. Bir iki hafta önce fazla övmek istemedim temkinli davranmakta fayda var diye düsündüm ama simdi neredeyse tamamen eminim bu Carole bizim cok fazla isimize yarayacak bu sezon. Muhtemelen Telles'i de kesecektir tamamen, böyle devam ederse.
:(

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Halı saha topçusu bile olamayacak çapta bir adam.Bu adamdan güzel kazık yedik.Adam 5 metre ötesine pas atamıyor.Burdan birisi idmansız çıksa o pası atardı.

:(

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Kabul etmelisin ki ilk sezonunda böyle berbat ötesi degildi, hatta o sezonda ayakta duran nadir adamlardan biriydi.

Bu kadar issiz misin de 2 sene önceki mesajimi arayip bana laf sokmaya calisiyorsun.

Tebrikler Arif.

Bu adam tam bir facia yaw. Oynamak istemiyor gibi bir hali var adamin.

Bu adamın kafa tamamen gıtmıs büyük problemlerı var sanırım böyle düşüş olmaz.

Beyin nakli gerekli, vurun gitsin.

ilk geldigi sezon sisirdildi ne sisirildi.
simdi gercekler ortada.
bu heriften atlet olur futbolcu degil.
öyle bi hali var zaten.

İnanılmaz geriledi. Berbat resmen acil kendine gelmesi lazım. Bilinci yerinde değilmiş gibi hareket ediyor.

Bu adamın kafa tamamen gıtmıs büyük problemlerı var sanırım böyle düşüş olmaz.

Katiliyorum. Bilmiyorum baskalarinin da dikkatini cekti mi ama gecen sezondan itibaren ben bu adami bir defa bile gülerken görmedim. Hep surati asik hep böyle bir isteksizlik var, sanki kafasina tabanca dayayip zorla oynatiyorlarmis gibi.

Cok iyi hatirliyorum ilk sezonunda Denayer ile birlikte gülüsüyorlardi sakalar yapiyorlardi egleniyorlardi falan. Bu adamin bir derdi mi var nedir cözemedim bi türlü.

Ilk sezonunda kötü oynamamisti, hatta orta falan bile aciyordu sirf Umut bunun 4-5 asistini yemisti.

2.lig topçularını doldurdular kulübe haysiyetsizler, onursuzlar...

Katiliyorum. Bilmiyorum baskalarinin da dikkatini cekti mi ama gecen sezondan itibaren ben bu adami bir defa bile gülerken görmedim. Hep surati asik hep böyle bir isteksizlik var, sanki kafasina tabanca dayayip zorla oynatiyorlarmis gibi.

Cok iyi hatirliyorum ilk sezonunda Denayer ile birlikte gülüsüyorlardi sakalar yapiyorlardi egleniyorlardi falan. Bu adamin bir derdi mi var nedir cözemedim bi türlü.

Ilk sezonunda kötü oynamamisti, hatta orta falan bile aciyordu sirf Umut bunun 4-5 asistini yemisti.

yok yav kotu oynamayı bırak adam süperdı tellesı bunun ıcın feda ettık düsün. bu herıfın sıkıntısı büyük bidaha düzelemez gibi

Bunu az bişe patlatıp saplayacaksin dediydik yönetim çok mal yahu hatta madan da ote hainler.

Bir çok amatör takımın maçlarını izledim. Ben böyle bir oyuncu o takımlarda bile görmedim.

yok yav kotu oynamayı bırak adam süperdı tellesı bunun ıcın feda ettık düsün. bu herıfın sıkıntısı büyük bidaha düzelemez gibi

Ben o zamanlar Telles kalsin ikisi beraber bizi bir kac sene götürürler diyordum. Rekabet ikisine de yarardi kesinlikle.

Tellesi sattilar bu Carole tek alternatif oldu sonra. Ben bu adami sempatik buluyorum ama son 1 senedir sahadaki haliyle tam küfür etmelik durumda, hatta ediyoruz da zaten.

Are you player

Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar

İlk geldiği sezon da iyi değildi ki. Kötüsünün iyisiydi işte, koyunun olmadığı yerdeki Abdurahman Çelebi idi.

Geri
Üst Alt