ilk yari iyi oynamasi mumkun degildi cunku herife hic yardim gelmedi, juanfranla onundeki herif surekli double team yaptilar, 2. yari daha iyiydi ama hucumda bir ise yarayacagini sanmam

kötüydü ama olmayan sistemle alakalı birazda

Ben kendisini begeniyorum. Önünde dogru dürüst kimse oynamiyor bile. Hala ayni fikirdeyim Telles'ten iyi.

Valla isteyen istediğini desin zamanla kaliteli bir oyuncu olduğu daha iyi anlaşılacaktır tek maçlık yerin dibine sokmaya gerek yok

Yaptığı göze batan 1-2 hata dışında genel olarak kaliteli bir performans ortaya koyuyor

Sorun sol bek değil.

Sağ bek,Orta saha,kanatlar,forvet esas sıkıntılar bu bölgelerdedir

Sol ön tarafa da uçan kaçan kaliteli bir kanat oyuncusu koyarsak performansının daha da artacağını düşünüyorum

Valla isteyen istediğini desin zamanla kaliteli bir oyuncu olduğu daha iyi anlaşılacaktır tek maçlık yerin dibine sokmaya gerek yok

Yaptığı göze batan 1-2 hata dışında genel olarak kaliteli bir performans ortaya koyuyor

Sorun sol bek değil.

Sağ bek,Orta saha,kanatlar,forvet esas sıkıntılar bu bölgelerdedir

Sol ön tarafa da uçan kaçan kaliteli bir kanat oyuncusu koyarsak performansının daha da artacağını düşünüyorum
Dostum zaten herkesin anlayamadığı nokta orta saha forvet kanatlar ne olduğu belli değil takımda.Sağ tarafta bruma'yı gönderip Umut'u oynatırım.Orta sahayada Hakan baltayı koyarım zihniyeti vs... daha fazla dayanıp sayamayacağım bi ton saçmalık var.Orta saha ve ilerisi olmayınca ne kadar iyi oynasanda hataya zorlanıyorsun bir nevi.

Niye Telles'i yok pahasına yollayıp bu adama da gereksiz bir şekilde yük bindiriyorsunuz aptal herifler?

Şampiyonlar Ligi oyuncusu değil kritik hatalar yaptı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biraz daha izlemek lazim.

Real ve konya maclarinda iyiydi,atletico macinda kotuydu.

yılda 3 milyon euro kazanan yeteneksizler ordusunun yanında düşük maliyetli bu adamı yerden yere vurmak büyük haksızlık !! eğer eleştirilecek biri varsa oda bu adamı galatasarayın sol beki olarak düşünen beyinsiz yönetimdir !!

Bu adam olacak sadece tecrübe eksikliği var. Ortaları fena değil.

Çok adam kaçırdı arkaya ama bende daha iyi olacağına inanıyorum şu çöp kadro da baya iyi oyuncu

Adamın ilk şampiyonlar ligi maçıydı.

Ona rağmen de golden önceki pozisyon hariç fena değildi performansı.

Geri
Üst Alt