Hamza ve Torpilli Ekibi sayesinde geriye giden bir genç

Troyes gibi bir takımın teknik ekibi bizden daha iyi olduğunu gösteriyor

İlk maçlardaki Carole bak birde şimdikine

Ayrıca Akhisar gibi bir takımın kondisyoneri filan nasıl Galatasaray'da iş bulabiliyor araştırmak lazım , tabi cevap basit vefa

Telles'ten daha dominant bir oyuncu kendisi. Ama tecrübesiz. 1 sene 50 maç oynarsa geliştirebilir oyununu.

Niyeyse bana dany gibi geliyor saatli bomba her an bir hata yapacak görüntüsü veriyor

Birader kafanızdaki bek anlayışı Sabri gibi idiotların gidip gidip orta açması olduğu için Telles'in gözünüze çok kötü gelmesi doğal. Ayrıca kimse Telles varken Carole neden oynuyor demezdi ama sen Telles'i yollayıp bu adama bu yükü bindirirsen her maçtan sonra beklentileri olan insanlar gelip laf atar.

Son düzenleme:
Mental sorunları var, bir de ani karar veremiyor. Düzelmesi gerek. Mesela Erkan orda bomboş direğe nişanladı, dönen top gol olabilirdi ama o aval aval bakmayı tercih etti. Bu detayları da düzeltirse f/p açısından iyi oyuncu.

Iyiydi.

offt

1 bek defansin parçasi oldugu için 1. önce defansif anlamda iyi olmali.

Defansif anlamda Telles açik ara en saglam beklerinden birisiydi TSL'de.

İyiydi bence ama önüne daha aktif bir kanat oyuncusu lazım

Ama kondisyon olayına ben de katılıyorum takımın kondisyonu falan çok kötü

Oyuncuların da çoğu formsuz bu nasıl iş anlamadım

Neden bahsediyorsunuz? Iyi oynadi. O mental sorunlari dediginiz ben burda ilk hazirlik macindan sonra yazdim. Ona mental denmez, koordinasyon sorunu denir. SIk sIk yaziyorum buraya.

Tekniği yok mücadeleci, ve fizik gücü var.

Düz bir adam. Telles-Yasin'i ararız.

Tellesin defansi kotu diyenler Caroleye ne diyecek Tellesin ortasi kotuydu herkes illa orta acmali diyip gonderdi.Carole koca macta hesaplasan bir orta yapmistir.Telles en azindan ileri verkac yapardi defansa gelirdi.Bunda verkaci da yok.

Bence tellesten bir farkı yok yani teles olsa ne değişirdi hiçbirşey. Yani ikiside vasat oyuncular

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tellesin defansi kotu diyenler Caroleye ne diyecek Tellesin ortasi kotuydu herkes illa orta acmali diyip gonderdi.Carole koca macta hesaplasan bir orta yapmistir.Telles en azindan ileri verkac yapardi defansa gelirdi.Bunda verkaci da yok.

İki tane yüzde bir milyon golü kesti.Hele ilk yarıda 4 e 0 pozisyonu kesti son adamdı zaten kontra yedik

Geri
Üst Alt