Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Nerde teknigi yok ya
Bi ara cikarken iki TSlinin aklini aldi cocuk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerde teknigi yok yaBi ara cikarken iki TSlinin aklini aldi cocuk.
Iste mental degil bu Alpay. Ilk sayfalari acin, koordinasyon diye sürekli yazdim buraya, becerilerini birlestiremiyor iste.Mental açıdan dedim.Ayakları yetenekli ama benim futbolcuda baktığım pozisyonu 1-2 adım önceden görendir.
Gerçi bu tarz bekleri bulmak da çok çok zor zaten bu maliyetle bizim ölçeğimizde ki takımlara.
Faydali oyuncu ama asla CL falan seviyesinde olamicak. Bu lig icin yeterli, ama asla Eboue veya iyi gününde bi Riera katkisi veremez orasi kesin.
çocuk 35 mi de ''asla'' CL seviyeye ulasmayacak?
1. sezonu olmasina ragmen ofansif anlamda baya iyi oynuyor.
Kendisini gelistirirse ilerde çok saglam bek olabilir.
Ben Telles'in deansif açıdan gelişim gösterdiğini kabul ediyorum ancak onun dışında oyuna hiçbir etkisi yoktu. Topla arası çok kötü. Carole daha komple bir oyuncu. İleri geri çalışıyor.Bi oyuncunun maksimum seviyesini 20-22 yaslarinda bile anlayabiliyosun artik, kaldiki Carole 24 yasinda. Kötü bi oyuncuda demedim zaten ama cok cok extra bir mac cikarmadigi sürece hatasiz oynamaya calisan, kendi teknik kapasitesini bilen, beynide calisan tipik bi avrupali oyuncu ve bundan fazlasini beklemeyin bence. Alex Telles daha extra isler yapabilen bi bekti.
Ben Telles'in deansif açıdan gelişim gösterdiğini kabul ediyorum ancak onun dışında oyuna hiçbir etkisi yoktu. Topla arası çok kötü. Carole daha komple bir oyuncu. İleri geri çalışıyor.
Carole solda yeterli. Takım iyi giderse dahada iyi olacaktır. Telles'in hücum anlamında gelişeceğine inanmıyorum. Daha geçen hafta İnter maçında önünde 80 metre boş koridor varken topu sürmeye çekinip uzun vuruyordu sürekli. O kapasite kendisinde yok malesef.Carole suan daha komple katiliyorum, ama benim anlatmak istedigim sey, Carole bana daha ileri seviyeleri görecegini, yani herhangi bi macta bi Eboue katkisi verecegi izlenimi vermiyor, umarim ben yanilirim. O izlenimi Tellesten ilerisi icin aliyordum ama elimizden aldilar malum. Gercekten suana bakiyosak Carole belki daha iyi durumdadir, ama futbolu bu yani bu adamin, teknik kapasitesi belli, güzel bi artisi tabiki akilli bi oyuncu.