Nerde teknigi yok ya :D Bi ara cikarken iki TSlinin aklini aldi cocuk.

Mental açıdan dedim.Ayakları yetenekli ama benim futbolcuda baktığım pozisyonu 1-2 adım önceden görendir.

Gerçi bu tarz bekleri bulmak da çok çok zor zaten bu maliyetle bizim ölçeğimizde ki takımlara.

Mental açıdan dedim.Ayakları yetenekli ama benim futbolcuda baktığım pozisyonu 1-2 adım önceden görendir.

Gerçi bu tarz bekleri bulmak da çok çok zor zaten bu maliyetle bizim ölçeğimizde ki takımlara.
Iste mental degil bu Alpay. Ilk sayfalari acin, koordinasyon diye sürekli yazdim buraya, becerilerini birlestiremiyor iste.

kim ne derse desin ben beğeniyorum, hataları da var ama fiyat/performans açısından gayet iyi. Solbeke servet harcamaya gerek yok. O paralara 1. sınıf forvet yada kanat almalısın. Akıllı bir hoca/yönetim şimdi Tellesten gelecek toplam 10 milyonla yeni Telles'ler, Carolle'er, Brumalar peşine düşer. Bu işi ticarete döker.

Oyunda net kendini hissettiren bi adam değil ama yapması gereken her şeyi yapıyor

Macin adamı... En az 2 tane 100 de 100 luk golluk atagi kesti. Ve son dk kadar ayakta kaldi o igrenc zeminde...

İyi oyuncu bence.

Eksik bölgeleri tamamlayıp önüne aktif bir kanat oyuncusu koyulursa hem carole hem de takımın performansı daha iyi olacaktır.

Defansif olarak çok iyi ama hücuma çok fazla çıkmıyor. Denayer bile çok daha fazla çıktı.

Sabri gibi kontrolsüz çıksın demiyorum ama bir ortasını,şutunu vs. göremedik.

defansi iyide offansindan halen mutlu degilim abi

Faydali oyuncu ama asla CL falan seviyesinde olamicak. Bu lig icin yeterli, ama asla Eboue veya iyi gününde bi Riera katkisi veremez orasi kesin.

Faydali oyuncu ama asla CL falan seviyesinde olamicak. Bu lig icin yeterli, ama asla Eboue veya iyi gününde bi Riera katkisi veremez orasi kesin.

çocuk 35 mi de ''asla'' CL seviyeye ulasmayacak?

1. sezonu olmasina ragmen ofansif anlamda baya iyi oynuyor.

Kendisini gelistirirse ilerde çok saglam bek olabilir.

Iki mactir cok kotuydu . Alissin biraz daha oyle degerlendirmek daha dogru olur ama cok fazla pas hatasi yapiyor .

çocuk 35 mi de ''asla'' CL seviyeye ulasmayacak?

1. sezonu olmasina ragmen ofansif anlamda baya iyi oynuyor.

Kendisini gelistirirse ilerde çok saglam bek olabilir.

Bi oyuncunun maksimum seviyesini 20-22 yaslarinda bile anlayabiliyosun artik, kaldiki Carole 24 yasinda. Kötü bi oyuncuda demedim zaten ama cok cok extra bir mac cikarmadigi sürece hatasiz oynamaya calisan, kendi teknik kapasitesini bilen, beynide calisan tipik bi avrupali oyuncu ve bundan fazlasini beklemeyin bence. Alex Telles daha extra isler yapabilen bi bekti.

Bi oyuncunun maksimum seviyesini 20-22 yaslarinda bile anlayabiliyosun artik, kaldiki Carole 24 yasinda. Kötü bi oyuncuda demedim zaten ama cok cok extra bir mac cikarmadigi sürece hatasiz oynamaya calisan, kendi teknik kapasitesini bilen, beynide calisan tipik bi avrupali oyuncu ve bundan fazlasini beklemeyin bence. Alex Telles daha extra isler yapabilen bi bekti.
Ben Telles'in deansif açıdan gelişim gösterdiğini kabul ediyorum ancak onun dışında oyuna hiçbir etkisi yoktu. Topla arası çok kötü. Carole daha komple bir oyuncu. İleri geri çalışıyor.

Ben Telles'in deansif açıdan gelişim gösterdiğini kabul ediyorum ancak onun dışında oyuna hiçbir etkisi yoktu. Topla arası çok kötü. Carole daha komple bir oyuncu. İleri geri çalışıyor.

Carole suan daha komple katiliyorum, ama benim anlatmak istedigim sey, Carole bana daha ileri seviyeleri görecegini, yani herhangi bi macta bi Eboue katkisi verecegi izlenimi vermiyor, umarim ben yanilirim. O izlenimi Tellesten ilerisi icin aliyordum ama elimizden aldilar malum. Gercekten suana bakiyosak Carole belki daha iyi durumdadir, ama futbolu bu yani bu adamin, teknik kapasitesi belli, güzel bi artisi tabiki akilli bi oyuncu.

Carole suan daha komple katiliyorum, ama benim anlatmak istedigim sey, Carole bana daha ileri seviyeleri görecegini, yani herhangi bi macta bi Eboue katkisi verecegi izlenimi vermiyor, umarim ben yanilirim. O izlenimi Tellesten ilerisi icin aliyordum ama elimizden aldilar malum. Gercekten suana bakiyosak Carole belki daha iyi durumdadir, ama futbolu bu yani bu adamin, teknik kapasitesi belli, güzel bi artisi tabiki akilli bi oyuncu.
Carole solda yeterli. Takım iyi giderse dahada iyi olacaktır. Telles'in hücum anlamında gelişeceğine inanmıyorum. Daha geçen hafta İnter maçında önünde 80 metre boş koridor varken topu sürmeye çekinip uzun vuruyordu sürekli. O kapasite kendisinde yok malesef.

Carole, Benfica'da ulaşamadığı noktaya burada ulaşmak isteyecektir.

Onunde Cavanda vardi ileride etkisizdi

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt