Açıkçası bana güven veriyor. Sadece ülke futboluna alışması lazım. Daha doğrusu sistemsizliğe.

Carole tellesden çok daha iyi. Hiç bir konuda Telles carolenin önünde değil. Hucuma çıktığında Telles sanki çok iyidi. Carole hucumda da fena değil ayrıca ne kadar görmediysek şimdiye kadar hazırlık maçlarında hariç. Umarım mancini Telles ı alır

Telles ve Carole yetenekli bekler.

Kulübün scoutlari çok (hakli) elestiri aldi ama aldigimiz son yeteneklerin neredeyse hepsi iyi çikt.

Mancini döneminde alinan berbat çocuklardan kat kat daha iyiler hepsi

Defanstta hep dogru yerlerde duruyor genelde. Dogru dürüst bir takim kuruldugunda performansinin daha artacagini düşünüyorum.

İyi oyuncu ama tek başına bir sezonu götüremez keşke Tellesle birlikte götürseydiler sol beki değişmeli olarak ligdeki iç saha maçlarında Telles oynardı dış saha ve Avrupa maçlarında Carole oynardı birbirlerinide diri tutarlardı şimdi Carole olmayınca orada Olcan beceriksizi veya artık sol bek için gücü kalmamış Balta gibi iki oldukça yetersiz alternatif var böyle planlamamı olur artık her mevkide en az 2 tane kaliteli ve birbirine yakın seviyede oyuncu olması gerekirken bizim takımın belkide tek sağlam bölgesinide dağıttı ırkçı Hamza.

Iyi oynadi da önünde Mac boyunca hic kimse oynamadi.

Cavanda ve ozer ile tek basina mucadele etmek zorunda kaldi,atletico macinda da ayni sorunu yasadi.

Iyi oynadi da önünde Mac boyunca hic kimse oynamadi.

Cavanda ve ozer ile tek basina mucadele etmek zorunda kaldi,atletico macinda da ayni sorunu yasadi.
Cavanda dedinde. Nerden bulmuş bunu bunlar bilmiyorum ama Türkiye liginde bukadar iyi sağ bek ilk defa görüyorum savunma anlamında.

Vallahi 1.5 milyona cok cok iyi adam defansif anlamda yeterli denebilicek kadar iyi ama hucumda mesela hiç orta acmayı falan denemiyor hep ayağa oynuyor oda güzel canım şükür Allah bereket versin.

Hücumda iyi değil deniyor ama ben buna da katılmıyorum

Kanat oynama karakteri olan yardıran bir kanat sol açıkta oynarsa hücuma katkısı da olumlu oranda artacaktır.

İçe kat eden bir oyuncu mesela Carole için boş alan açabilir ama şuan ki oyun karakterimizle bu mümkün değil.

Kaç defa bindirme yapmaya kalktı ne Sneijder ne de Podolski pas verip hücumu kanada taşımaya çalışmadı.

Sol açık bölgesini domine edecek bir kanat oyuncusuyla çok daha iyi hücum katkısı verir kesinlikle.

Genel olarak yorumlarsam defans-ofans olarak gayet dengeli bir bek oyuncusu

Kesinlikle sol bek sorun değil şuanda halletmemiz gereken başka mevkiler var.

Diğer mevkilerde ki sorunları giderip daha kompakt bir takım olursak Lionel de performansını daha da arttırır

Bence en büyük sorun her hafta önünde başka birisinin oynaması, Hamza'nın fantazileri sağolsun. Bir maç Podolski bir maç Yasin bir maç Sneijder bir maç Olcan vs. Hatta maç esnasında ya 2 kişi birden önünde oluyor ya da hiç kimse, çok garip yani.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Telles denilen işe yaramaz çöp iyi ki gitti. Carole ilerisi için umut veriyor.

Vallahi 1.5 milyona cok cok iyi adam defansif anlamda yeterli denebilicek kadar iyi ama hucumda mesela hiç orta acmayı falan denemiyor hep ayağa oynuyor oda güzel canım şükür Allah bereket versin.

1.5 milyona birde Cavanda´yi biz alsaydik, su an sülalemiz raaddi.

verilen paraya göre cok iyi bir transfer bilmem kac milyonluk tellesden eksiki yok bence artisi bile var. biraz daha kendini gelistirirse uzun yillar sol bek sorunu cekmez bu takim

Şu an Galatasaray'ın sol beki olabilecek bir adam değil gerçi bizim seviyemize uygun pek adam yok takımda.

Geleceği parlak ama bu hocanın elinde zor gelişir.

Şu an Galatasaray'ın sol beki olabilecek bir adam değil gerçi bizim seviyemize uygun pek adam yok takımda.

Geleceği parlak ama bu hocanın elinde zor gelişir.

Bu yüzden Telles'in gönderilmesi yanlıştı.İkisi sol bek için idare edebilirdi ama Carole'in 90 dakika tek başına yeterli olacağını düşünmüyorum.

Bence en büyük sorun her hafta önünde başka birisinin oynaması, Hamza'nın fantazileri sağolsun. Bir maç Podolski bir maç Yasin bir maç Sneijder bir maç Olcan vs. Hatta maç esnasında ya 2 kişi birden önünde oluyor ya da hiç kimse, çok garip yani.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

+ sürekli semih ve baltanın açıklarını kapatması sürekli ileri çıktığında öndeki zevzeklerin yoktan yere topu kaptırması sürekli ileri geri yapması adam daha ne yapsın gayet iyi oynuyor

Adamın önündeki adamlar ne yapiyorda adama bok atıyorsunuz adamı ne zaman görsem 2 ye 1 3 1 kalıyor ne bu Rambo mu her yere yetişecek sol koridor u tek başına idare etti

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt