- 30 Temmuz 2009
- 26.680
- 3.662
- 1.853
Açıkçası bana güven veriyor. Sadece ülke futboluna alışması lazım. Daha doğrusu sistemsizliğe.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cavanda dedinde. Nerden bulmuş bunu bunlar bilmiyorum ama Türkiye liginde bukadar iyi sağ bek ilk defa görüyorum savunma anlamında.Iyi oynadi da önünde Mac boyunca hic kimse oynamadi.
Cavanda ve ozer ile tek basina mucadele etmek zorunda kaldi,atletico macinda da ayni sorunu yasadi.
Cavanda dedinde. Nerden bulmuş bunu bunlar bilmiyorum ama Türkiye liginde bukadar iyi sağ bek ilk defa görüyorum savunma anlamında.

Vallahi 1.5 milyona cok cok iyi adam defansif anlamda yeterli denebilicek kadar iyi ama hucumda mesela hiç orta acmayı falan denemiyor hep ayağa oynuyor oda güzel canım şükür Allah bereket versin.![]()
Şu an Galatasaray'ın sol beki olabilecek bir adam değil gerçi bizim seviyemize uygun pek adam yok takımda.
Geleceği parlak ama bu hocanın elinde zor gelişir.
Bence en büyük sorun her hafta önünde başka birisinin oynaması, Hamza'nın fantazileri sağolsun. Bir maç Podolski bir maç Yasin bir maç Sneijder bir maç Olcan vs. Hatta maç esnasında ya 2 kişi birden önünde oluyor ya da hiç kimse, çok garip yani.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk