Şu an için takımda Yasin dışında sol açık oynayacak oyuncu yok Podolski bitmiş.

Geleceği parlak diyorsunuz da beyler, adamın 17-18 yaşı yok. Gelmiş 24 yaşına. Bu saatten sonra kimse süper yıldız falan olacağını beklemesin. Zaten fark yaratacak fazla özellikleri yok bence. Ama varolan özellikleri de kötü değil, ortalama yani. İyi bir takım oyuncusu olabilir ama asla yıldız görüntüsü çizmedi, zaten çizse bu yaşa kadar Fransa'da Lille, Lyon, Marsilya gibi takımlar kaptırmazdı bize.

Geleceği parlak diyorsunuz da beyler, adamın 17-18 yaşı yok. Gelmiş 24 yaşına. Bu saatten sonra kimse süper yıldız falan olacağını beklemesin. Zaten fark yaratacak fazla özellikleri yok bence. Ama varolan özellikleri de kötü değil, ortalama yani. İyi bir takım oyuncusu olabilir ama asla yıldız görüntüsü çizmedi, zaten çizse bu yaşa kadar Fransa'da Lille, Lyon, Marsilya gibi takımlar kaptırmazdı bize.
Ronaldinho 24 yaşında büyük yıldız oldu. 24 genç sayılmaz ama yaşlı da değil yani. 10-12 sene kariyeri var adamın. Büyük yıldız olmasını beklemiyorum ama bir capone etkisi bırakırsa yeter.

Bizim taraftarın futbol bilgisi = Telles çok hızlıydı , 10 tane carole ederdi. Nerden geldi bu carole yaaaaaaaa

Ronaldinho 24 yaşında büyük yıldız oldu. 24 genç sayılmaz ama yaşlı da değil yani. 10-12 sene kariyeri var adamın. Büyük yıldız olmasını beklemiyorum ama bir capone etkisi bırakırsa yeter.

Ronaldinho 24 yaşında parladı ama o zamana kadar da doğuştan gelen belli bir yeteneği vardı. :) Yani bir anda ortaya çıkmadı o yetenekler.
Carole'nin yeteneği kısıtlı. Ama 6.5 milyon verdiğimiz Telles'e oranla hiç de kötü değil. Hatta bazı özellikleri daha iyi ama ben bi yerden sonra taraftarın tatmin olmayıb yine sol bek alalım diyeceklerini zannediyorum. Çünkü defans tamam ama bek oyuncularının hücuma katkısı da önemli bence. Son yıllarda Eboue dışında hücuma yeterli katkı sağlayan bekimiz olmadı. Ne sağda, ne solda.

hic ama hic iyi degildi. Bosuna övmeyin. Offansif katkisi 0

Ronaldinho 24 yaşında parladı ama o zamana kadar da doğuştan gelen belli bir yeteneği vardı. :) Yani bir anda ortaya çıkmadı o yetenekler.
Carole'nin yeteneği kısıtlı. Ama 6.5 milyon verdiğimiz Telles'e oranla hiç de kötü değil. Hatta bazı özellikleri daha iyi ama ben bi yerden sonra taraftarın tatmin olmayıb yine sol bek alalım diyeceklerini zannediyorum. Çünkü defans tamam ama bek oyuncularının hücuma katkısı da önemli bence. Son yıllarda Eboue dışında hücuma yeterli katkı sağlayan bekimiz olmadı. Ne sağda, ne solda.

hucumsal yönleride iyi carollin bence. hazirlik maclarinda fena degildi diye hatirliyorum bir kac posisyonda.
Daha iyi olabilir tabiki ama bence yilar sonra bir sol bek bulmusuz ilk defa ben sesimi cikarmam.
Savunmasi bek oyuncun cok daha önemli benim icin. hucumada passli istasyoncu olarak destek ciksa yeter.
Zaten en iyi bek oyuncularin cat patlasin kac asisti veya golü oluyor ki sezonda.
Eboue hucumsal olarak iyidi ama savunma anlaminda iyi degildi okadar maalesef.

Arkadaş bir adam takımdan gitmeye görün hemen adama methiyeler dizilmeye başlanıyor.

Arkadaş carole un hücuma katkısı yokmuş.
Sanki takım takır takır hucum yapıoda. 3-4 kişi ile dan dun ataga kalkarsan carole ne yapsın.

Tellesi öve öve bitiremeyenlere soruyorum kaç tane tellesin ortası ile gol attık yada bindirmeleri ile ?
Bu adamın kaç tane isabetli orta yada pasını gördünüz hucumda ?

hele ki bir defansı vardı ki halı sahada çalım yer gibi rahat geçiliodu adam.

Carole soğık kanlı daha sağlam .

Zamanla çok daha iyi olucakdır.
Dua edin de 8.5m euro ya alsın tellesi inter

Carole candır TELLES 'den sonra . Katkı yapmıyormuş ofansa sanki takım full hucum yapıyor da destek verecek. Adam görevini yapıyor boşver gerisini.

Telles bal üretmeyen arıydı.

Carole de yine bi atraksiyon var.Arada ne yapacağını kestiremiyosun.

carole tercihimdir.sadece alışması için biraz zaman gerekiyor.hepsi bu.

alternatifi olmaması büyük avantaj kendisi için.
fena da oynamıyor zaten
çok genç daha
devam oynatmaya

Tellesi izlemedik sanki, vasat takımların fizikli futblcuları arasında yerlerde sürünen, koskoca bir sezon boyunca yalnızca 4 isabetli orta yapabilmiş bir vatandaş.

carole telles kadar sneijderle paslaşamıyor olsada savunmada ondan çok daha iyi.
dakika 90dı adam hücumdan savunmaya depara kalktı.
kondüsyonu, fiziği, savunma anlayışı tellesden çok çok iyi. Arasıra saçmalıyor o daa olur.

1,5 yıl boyunca gördük Telles'i. Ha patladı ha patlayacak derken patlayan tek şey rakip savunmaya nişanladığı ortalarıyla rakip kanatların bindirmelerinde hiçbir işlevsellik gösteremeyen defansif yeteneği oldu.

Carole ise bizim şu an bir Anadolu takımında olsa çok daha gözümüze çarpıp, en az 4-5 milyona tarafımıza kakalanacak türden bir oyuncuydu. Ancak ben kendisinden memnunum 1,5 milyona alınmış biri olarak.

Para yok deyip yıldız transferi yapamıyoruz diye taraftara trip atan yönetim, Carole ya da Rodriguez ayarında güçlü bir forvet alsa ne güzel olurdu. En azından finansal anlamda kendimizi toparlayana kadar idare ederdik ligi, saç baş yolmazdık.

1,5 yıl boyunca gördük Telles'i. Ha patladı ha patlayacak derken patlayan tek şey rakip savunmaya nişanladığı ortalarıyla rakip kanatların bindirmelerinde hiçbir işlevsellik gösteremeyen defansif yeteneği oldu.

Carole ise bizim şu an bir Anadolu takımında olsa çok daha gözümüze çarpıp, en az 4-5 milyona tarafımıza kakalanacak türden bir oyuncuydu. Ancak ben kendisinden memnunum 1,5 milyona alınmış biri olarak.

Para yok deyip yıldız transferi yapamıyoruz diye taraftara trip atan yönetim, Carole ya da Rodriguez ayarında güçlü bir forvet alsa ne güzel olurdu. En azından finansal anlamda kendimizi toparlayana kadar idare ederdik ligi, saç baş yolmazdık.

Fernandao aygırını alacaktık aslında.

Bu forumdaki bek anlayışına göre Caner Erkin dünyanın en iyi sol bekidir.

Geri
Üst Alt