- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Şu an için takımda Yasin dışında sol açık oynayacak oyuncu yok Podolski bitmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ronaldinho 24 yaşında büyük yıldız oldu. 24 genç sayılmaz ama yaşlı da değil yani. 10-12 sene kariyeri var adamın. Büyük yıldız olmasını beklemiyorum ama bir capone etkisi bırakırsa yeter.Geleceği parlak diyorsunuz da beyler, adamın 17-18 yaşı yok. Gelmiş 24 yaşına. Bu saatten sonra kimse süper yıldız falan olacağını beklemesin. Zaten fark yaratacak fazla özellikleri yok bence. Ama varolan özellikleri de kötü değil, ortalama yani. İyi bir takım oyuncusu olabilir ama asla yıldız görüntüsü çizmedi, zaten çizse bu yaşa kadar Fransa'da Lille, Lyon, Marsilya gibi takımlar kaptırmazdı bize.
Ronaldinho 24 yaşında büyük yıldız oldu. 24 genç sayılmaz ama yaşlı da değil yani. 10-12 sene kariyeri var adamın. Büyük yıldız olmasını beklemiyorum ama bir capone etkisi bırakırsa yeter.
Ronaldinho 24 yaşında parladı ama o zamana kadar da doğuştan gelen belli bir yeteneği vardı.Yani bir anda ortaya çıkmadı o yetenekler.
Carole'nin yeteneği kısıtlı. Ama 6.5 milyon verdiğimiz Telles'e oranla hiç de kötü değil. Hatta bazı özellikleri daha iyi ama ben bi yerden sonra taraftarın tatmin olmayıb yine sol bek alalım diyeceklerini zannediyorum. Çünkü defans tamam ama bek oyuncularının hücuma katkısı da önemli bence. Son yıllarda Eboue dışında hücuma yeterli katkı sağlayan bekimiz olmadı. Ne sağda, ne solda.
Cavanda mi? Dün oynayan siyahi Sabri mi? Yok kalsin.1.5 milyona birde Cavanda´yi biz alsaydik, su an sülalemiz raaddi.
1,5 yıl boyunca gördük Telles'i. Ha patladı ha patlayacak derken patlayan tek şey rakip savunmaya nişanladığı ortalarıyla rakip kanatların bindirmelerinde hiçbir işlevsellik gösteremeyen defansif yeteneği oldu.
Carole ise bizim şu an bir Anadolu takımında olsa çok daha gözümüze çarpıp, en az 4-5 milyona tarafımıza kakalanacak türden bir oyuncuydu. Ancak ben kendisinden memnunum 1,5 milyona alınmış biri olarak.
Para yok deyip yıldız transferi yapamıyoruz diye taraftara trip atan yönetim, Carole ya da Rodriguez ayarında güçlü bir forvet alsa ne güzel olurdu. En azından finansal anlamda kendimizi toparlayana kadar idare ederdik ligi, saç baş yolmazdık.
Gördük dünyanın eb iyi sol bekini molde maçında adamlar otobana çevirdi o kanadıBu forumdaki bek anlayışına göre Caner Erkin dünyanın en iyi sol bekidir.