Telles'i daha cok begenirdim ben. Ama bu adama da kotu birsey söylemek istemiyorum, iyi kötü begenirim ben Carole'ü. Zaten 1.5 milyona daha iyisini alamazsin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tellesi top dıye oynar telles ne yapmısta begenıcez

bU ADAMA LAF ATIP SEMİHE TEK KELİME ETMEYENİN ALNINI KARIŞLARIM ALNINI !

Hala telles diyenler var, ulan tellesi unuttuysanız açın geçen seneyi bi izleyin.
yeterli olmayabilir eyvallah ama tellesle kıyaslanacak kadar da değil, hatta telles daha iyiydi diyecek kadar şuurunuzu yitirmeyin.

2. Goldeki en suçsuz adam. Artık ideal 11'e geçebilirmiyiz lütfen? Her maç başka bir oyuncumuz yüzünden saçma saçma puanlar kaybediyoruz.

dün akşam takımdaki en iyi oyuncu.. ileri geri çalışdı bir sürü pozisyonda ters kademeye girerek golü engelledi, kendi kaleside attığı golde suçsuz ama hatalı olsa bile dün akşam en iyi oyuncu kendisi idi.

Tellese 10 basar, telles hep kanati bos birakiyordu, sonradan kosmaya basliyordu ve o gelene kadar ortalar aciliyordu. Hic kimse burda Telles demesin, Riera bile hem defansif hemde ofansif olarak bu adamdan iki gömlek üstündü hem fizikte daha iyidi

Telles'in tek pabucu olamayacağını görmüş olduk böylelikle.Kendisini sempatik bulurum,yağız bir delikanlı havası var fakat rotasyon değil de Telles'in yerine düşünülmeye başlandığı andan itibaren gözümde yetersiz oldu.

Telles'in tek pabucu olamayacağını görmüş olduk böylelikle.Kendisini sempatik bulurum,yağız bir delikanlı havası var fakat rotasyon değil de Telles'in yerine düşünülmeye başlandığı andan itibaren gözümde yetersiz oldu.

hayir, maclari nerenizle izliyorsunuz, bi onu da ögrenebilsek...

Puhahahaa Telles i Carole karşılaştırmak neyin kafasıdır yahu.Telles futbolcu bile değil en başta.Carole 5 gömlek daha iyi futbolcu.

Telles'e orta yapamıyor diyenler bu adam hiç orta yapmıyor :) Fiziksel anlamda çok iyi ama bana göre tam bir "Tolunay Kafkas" futbolcusu.

Hücumda neredeyse hiç yok eğer takım kapanırsa defansta iyi ama bizim seviyemizde değil. Tolunay gibi kapanan hocalar için ilaç gibi solbek.

Beğenenlerin çoğu takımda iyi oynayan çok isim olmadığı için beğeniyordur. Telles çok daha iyi oyuncu bence.

Senin yüzünden 1 milyon Euro kaybettik.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt