Carole = Stoper bek

Yasin-Telles ile en iyi işleyen yerimizi bozan Hamza Hoca'ya selam olsun.

Carole-Yasin pası görmedik daha 5 haftada. Bizim seviyemizin ancak yedek solbeki olması gereken adam banko 11 olarak oynuyor.

Carole = Stoper bek

Yasin-Telles ile en iyi işleyen yerimizi bozan Hamza Hoca'ya selam olsun.

Carole-Yasin pası görmedik daha 5 haftada. Bizim seviyemizin ancak yedek solbeki olması gereken adam banko 11 olarak oynuyor.
Telles i bu kadar hücumda göremedim 2 senedir ben. Facia bir tespit.

hava topu ve 2li mücadelelerde hep galip çıkıyor fiziği iyi adamın

Telles i bu kadar hücumda göremedim 2 senedir ben. Facia bir tespit.

Herkesin fikrine saygılıyım.

Ancak Telles-Yasin verkaçları, Sneijder-Telles ile koridorlar ile Yasin'in boş alan bulması ile geçen sezon 2. yarı üst düzey verim aldık.

Bu sene Yasin aşı kesik tavuk gibi kendini çalımlamaya başladı. Çünkü Carole Telles gibi 1-2 saniye öncesini düşünen bir hücum bilgisine sahip değil. Alan boşaltamıyor, Yasin ile paslaşsa da hep düz ve aynı hamleler üzerinden.

Fizik gücü ve hava topu kabiliyeti Telles'ten çok daha üstün ama o kadar.

Telles vasat bir oyuncu. O yüzden tartışmayacağım. Sanki evra gitti gibi konuşuyorsunuz. Telles hiçbir zaman oyunun içinde Carole kadar olmadı. Hala daha olamıyor İnter'de.

Herkesin fikrine saygılıyım.

Ancak Telles-Yasin verkaçları, Sneijder-Telles ile koridorlar ile Yasin'in boş alan bulması ile geçen sezon 2. yarı üst düzey verim aldık.

Bu sene Yasin aşı kesik tavuk gibi kendini çalımlamaya başladı. Çünkü Carole Telles gibi 1-2 saniye öncesini düşünen bir hücum bilgisine sahip değil. Alan boşaltamıyor, Yasin ile paslaşsa da hep düz ve aynı hamleler üzerinden.

Fizik gücü ve hava topu kabiliyeti Telles'ten çok daha üstün ama o kadar.

Zaten önemli olan o bence:DD

fenevin rezil beki olan Senere laf atiyoruz ama adam habire bindirme yapiyor en azindan insan mac icinde hic degilse 4-5 kere bindirme dener seni stopere koyalim daha iyi.Stoper misin bek misin belli degil.

acayip dengesiz bazen diyorum ki helal olsun müthiş aldı geçti
bazen diyorum ki mal mısın nasıl o pası atamıyon :)

fenevin rezil beki olan Senere laf atiyoruz ama adam habire bindirme yapiyor en azindan insan mac icinde hic degilse 4-5 kere bindirme dener seni stopere koyalim daha iyi.Stoper misin bek misin belli degil.

Sener durmadan rakibini içinden geçiriyor. Golde sen mi çikip ortaladin Yasin. Bek'in ilk görevi savunmadir. Hücum degil. Bu maçta 1 tane daha gollük asist yapmiştir. O gol olmadi.

Ulan herşeyi geçte. Geçen sene asisti olmayan Telles'i niye begeniyorsun olum ozaman:D Ne yapiyordu hücumda Telles. Harbiden söylüyorum cevap ver bana. Defans yaparken durmadan düşerdi. Hava topuna vuramazdi Rahmetli.

Bu herifin eksi tarafi pas hatalari oluyor. Onlari azaltmasi iyi olur

Son düzenleme:
Biraz daginik biri sanki, bir kac defa bana öyle geldi ki sanki"ben napiyom lan burada" gibi davraniyordu.

Ama ben hala Tellesin gitmesinin yanlis karar oldugunu düsünüyorum. Ne güzel tek alternatifli olan bölgemizi de son günde bozuverdik. Telles-Carole orayi cok güzel götürürdü koca sezon boyunca, hatta önlü arkali bile kullanilabilirdi bazi maclarda.

Tabi illa bir bokluk yapacaklardi, Carole'a birsey oldu mu orada Balta veya Olcani görünce kimse bu ikisine sövmesin. Direk Hamza ve Dursun beceriksizlerine sövün.

Son düzenleme:
beyler neyi tartışıyoruz fransa lig 2 den gelmedi mi bu adam hem saglam defansı olsun hem alıp geçsin hem ver kaç yapsın ayagıda düzgün olsun pardon ama çok fazla beklenti herifler zaten böyle futbolcuları 20 yaşına gelmeden parlatıp devlere servis ediyor ki biz 24 yaşında lig 2 de oynayan adamdan bahsediyoruz tsl de zorluk düzeyi orta ve kolay maçlar için ilk 11 de yeterli ama zorluk düzeyi yüksek tsl ve cl maçları için sırıtacaktır ne kadar ekmek o kadar köfte

şuana kadar vasat altı takımda vasatın az biraz üstü performans gösterdi bence bu kadarı iyi bu adam için ortasahada direnç namına birşey yok stoper 2 limiz hala belli değil takım yaşlı mücadeleci değil ve DURSUNLA HAMZA VAR ancak bukadar olur

Biraz daginik biri sanki, bir kac defa bana öyle geldi ki sanki"ben napiyom lan burada" gibi davraniyordu.

Ama ben hala Tellesin gitmesinin yanlis karar oldugunu düsünüyorum. Ne güzel tek alternatifli olan bölgemizi de son günde bozuverdik. Telles-Carole orayi cok güzel götürürdü koca sezon boyunca, hatta önlü arkali bile kullanilabilirdi bazi maclarda.

Tabi illa bir bokluk yapacaklardi, Carole'a birsey oldu mu orada Balta veya Olcani görünce kimse bu ikisine sövmesin. Direk Hamza ve Dursun beceriksizlerine sövün.

Senle nadir anlaşamayacagimiz şey Bu Telles olur Can.:D O Paraya giderse ben olumlu bulurum. Bize geri dönüp almazlarsa saçma bulurum. Ben bu Telles'in 2 sene sonra gelecegini merak ediyorum. Görecegiz beraber.:DD

Ne akıyor ne kokuyor idare ediyor biz ne sol bekler gördük bunada şükür

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kelimenin mecazi anlamiyla LESti

Senle nadir anlaşamayacagimiz şey Bu Telles olur Can.:D O Paraya giderse ben olumlu bulurum. Bize geri dönüp almazlarsa saçma bulurum. Ben bu Telles'in 2 sene sonra gelecegini merak ediyorum. Görecegiz beraber.:DD

:D :D

Ben seviyorum bu adami ya, bence o kadar yerin dibine sokuldugu kadar kötü degil. Ben zaten sezon sonu satilacagini düsünüyorum..

Süper ligin 7. haftasında galatasaray deplasmanda medipol başakşehir'e konuk oldu. lukas podolski ve umut bulut'un golleriyle rakibini yenen galatasaray'da whoscored istatistik sitesine göre, maçın adamı lionel carole seçildi.

1.5 milyon euro bonservise galatasaray'a transfer olan ve 700 bin euro maaşı ile takımın en az kazanan oyuncularından biri olan carole, 8.1 puan ile bu maçın en iyi oyuncusu seçildi.

carole, 68 kez ile aurelien chedjou'dan sonra en çok topla buluşan oyuncu oldu. %68.6'lık pas isabet oranıyla oynadı. 1 şut çekti, 2 anahtar pas verdi. 5 orta kesen carole bunların 3'ünde fayda sağladı.

defansif olarak etkili

carole'un en önemli katkısı ise savunma yönündeydi. başakşehir'in en çok kullandığı sağ kanadını durduran carole, 2 hava topu kazandı, bir kez top uzaklaştırdı, 4 kez top çaldı, 4 kez de pas arası yaptı.

Carole iyidir iyi bu paraya böyle oyuncu almak imkânsız.

Envoyé de mon Lg G3 Cloudy 2.5 en utilisant tapatalk

Geri
Üst Alt