Telles'ten fazlasi var mi, onu bilmiyorum. Ama eksigi olmadigi kesin. Telles ile Carole kadromuzda olsaydi cok iyi olurdu, hem bizim icin, hem ikisi icin (bknz. rekabet). Fakat forumda Telles'in su an biraz abartildigini düsünüyorum. Aralarinda öyle Carole'u yerin dibine sokacak kadar bir fark yok bana göre.

Savunması sağlam hücumda bi eboue değil ama olsun.1,5m avroya bundan iyisini bulamazsın süper transfer

Son düzenleme:
Carole daha iyi olacaktır.

Bu tarz transferler oynadıkça açılır. Sonuçta bir Ribery değil kendisi ama ben potansiyelinin olduğunu düşünüyorum.

Çok abartı eleştiriler yapılıyor ya

Bence gayet iyi transfer keşke sağ bek içinde bunun gibi birini alsalardı

Keşke devre arasında önüne çok iyi bir kanat oyuncusu alınsa da öyle izlesek :)

Carole'den ne bekleniyor bende merak ediyorum.? Adam her maç elinden geleni yapıyor ki bence gayette güzel oynuyor.Bide yardımına birileri gelse hücuma daha çok çıkacağını düşünüyorum.

Defansı iyi,ortaları da fena değil ama yanndaki adama pas vermesini bile bilmiyor.Bir de maç içinde sanki konsantrasyonunu ara ara kaybediyor gibi geldi(Mesela Atletico maçı).Yani Dany'nin sol bek versiyonu gibi.

leş denilen oyuncu Galatasaray adına sahada en iyi oyuncu, bir solbekden ne bekliyorsunuz yahu.. adam Galatasaray futbol takımının kalitesinin üzerinde,tellesden çok iyi, defansı iyi,hucumu idare eder ,çok dengeli oyuncu buna kötü diyen futbol cahilidir.

İdare mi ediyor baya kötüydü.Çok top kaybı yaptı.

Kimse bu çocuktan bahsetmiyor ama maliyeti ve yaşı göz önüne alınırsa, gelecek yıllarda büyük katkısı olacak.

Sakatlanirsa veya cezali duruma girerse dogru dürüst alternatif oyuncumuz yok. Olcan lesh ve Balta senelerdir sol bek pozisyonu için yetersiz

Kisacasi boku yeriz

Kendisinden memnunum; hiç olmazsa Telles gibi kendi ceza sahasında rakip oyuncuya çift dalma, temasla veya temassız yere kapaklanma gibi yüreğimizi ağzımıza getirecek işler yapmıyor. Ancak dikkatimi çekti; birkaç pozisyonda ne topla oynayan adamın üzerine gitti, ne de diğer oyuncuya yaklaştı, öylece ne yapacağını izleyip, pas atıldıktan sonra hareketlenmesi ilginç geldi. Burada birkaç kişinin dediği gibi konsantrasyon zaafı mıdır, yorgunluktan mıdır, yoksa bilinçli mi yapıyor bilemedim?...

İlk yarı kötüydü haliyle, önünde ona alan yaratacak futbolcu yoktu.

2.yarı Yasin girince Carole'de iyi oynadı.

iyi oyuncuda bazen tuaf seyler yapiyor, en iyi örnek stancunun direkten dönen topu olan pozisyonu tekrar izleyin derim, orda o an neden stancuya müdahale etmiyor anlamis degilim , hani hemen arkasina bir gencler oyuncusu daha olsa anlardim ama o an yoktu

son dakikalarda savunma da attıgı depar ı takım da başka bir oyuncumuz da görmedim hatırlamıyorum. çok daha iyi olacak bu çocuk

Beğendiğim sol bek özelikle savunma anlamında baya etkili.
Ama bir tuhaf eksikliği var bencede. Çözemedim vallahi. Öz güven eksikliği olabilir biraz. Hata yapmaktan korkuyor gibi. Özelikle hucum oyununda. Ama emin değilim

Bugün attigi asist boşa gitmiştir. Çünkü o topu Umut'a atti.

adam acayip top kayıpları yapıyor onu çözerse iyi sol bek

Arada bir toplumdaki Yaygın tabiri ile Kal geliyor. Öyle duruyor .. Bunu çözmesi lazım

Geri
Üst Alt