Selcuk Serin
10 Numara!
- 7 Şubat 2009
- 14.189
- 4.696
- 1.778
sabri ye az maaş verip maxi pereira yı da sağ beke alsaydık sağ bek sıkıntımızda olmazdı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bruma'ya şans verilmedi konusuna katılmıyor. Özellikle bu sezon toplam 33 maça çıktı. Bu 33 maçtan en fazla 3-5 maçta etkili performans sergiledi. Daha az şans bulan ve bedava transfer edilen Sinan bile oynadığı kısa sürede Bruma'dan etkili performans sergiledi. Bazı oyuncular vardır. Üst düzey yetenekleri olmasına rağmen asla üst düzey futbolcu olamazlar. Bruma da öyle bir oyuncu bence.
Carole icin bu amator takim karsisindaki performansina bakip fikir yurutmek cok sacma. Rakip sag tarafini amatorce bombos birakmis gol ve asistinde.
Ama yine de Telles o asirtma golu yapamazdi. Gercek bir rakip karsisinda savunmasi nasil onu merak ediyorum ben asil.
şu anda en iyi olduğumuz taraf sol kanat !! sağ kanat ise bunun tam tersi tam anlamıyla felaketNe yerin dibine sokun ne fazla yuceltin. GSC olarak genç oyuncuya aç bir yapimiz var.
Umarim kalici olur.
Dusuncem o ki ilk macta cok iyi oynarsa tellesi satarlar demistim, ilki gerceklesti bakalim ikincisi olacak mi.
Benim en cok mutlu oldugum sey gecen sene telles 1-2 macta kanatta oynamisti. Hatta birinde ikinci yari girip felc etmisti. Bu sene bol bol onlu arkali gorebiliriz gibi.
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen bence de sol kanat yeterli şu an.şu anda en iyi olduğumuz taraf sol kanat !! sağ kanat ise bunun tam tersi tam anlamıyla felaket![]()
![]()