bu adam gerçekten piyango samimi söylüyorum efsane olacak bizde tellesden çok kaliteli

Sir hamza kendisini 6 dk sol açık, 5 dk sol bek 14 dk da sol stoper oynattı. Vakit yetseydi ön liberoya da koyacaktı. Adamı mundar etmez inş.

Gerçekten Joker, ama Joker oyuncuların genelde net mevkisi olmaz o yüzden gözde olmazlar harcamayalım , yedek özelliği jokerlik olsun.
Belli mevkisi olsun SOLBEK misal.
Stoper falan deneme be hoca harcama şunuda bi işi doğru yap.

En ilgi çekici özelliği ise aşırı soğukkanlı sakin.Sadece işine odaklı,önünde adam vur umrunda olmaz.

Son düzenleme:
sag bek alinmasa telles takimda kalirsa bu carole kesinlikle sag bek denerdim

Fransa'dan boş futbolcu çıkmaz tespitini kanıtlamıştır

baya güçlü (tellesin eksikliği) ve hırslı oynuyor.

biraz daha zaman geçmesi lazım yorum yapmak için, genel anlamda beğendim 1 e 1 kalınca nasıl, ortaları nasıl, çalım yeteneği nasıl merak ediyorum.

Gerçekten Joker, ama Joker oyuncuların genelde net mevkisi olmaz o yüzden gözde olmazlar harcamayalım , yedek özelliği jokerlik olsun.
Belli mevkisi olsun SOLBEK misal.
Stoper falan deneme be hoca harcama şunuda bi işi doğru yap.

En ilgi çekici özelliği ise aşırı soğukkanlı sakin.Sadece işine odaklı,önünde adam vur umrunda olmaz.

joker değil iyi bir solbek.
Bizim non-hoca joker gibi oynatıyor o başka..

hamzacım şu adamı sol bek oynat. telles x2 adam ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
joker değil iyi bir solbek.
Bizim non-hoca joker gibi oynatıyor o başka..
aynen ben biraz yalnış yazmışım.
şunu demek istedim Jokerlikte yakışır ama adam yetenekli Solbek olsun,zor durumda jokerlik yapsın.
Ayrıca jokerlik max 2 mevkide olur bu seviyelerde,bi kaleye koymayacağız bu gidişle.

Utkucan'a giydiriyorduk.Bu transfer icin hakkını vermekte gerekir. Maliyetine göre çok iyi gibi duruyor

Yere sağlam basan bir bek, çok katkı sağlayacak.

Otu çek köküne bak Fransa'da boşuna övülmuyordu Troyes in eli sıkışıktı bir hafta içinde paraya ihtiyaçları vardı 1nci lige çıkmak için yoksa bu rakama alamazdik

Envoyé de mon GT-I9300 en utilisant Tapatalk

bu adamı ligde ve şamp. liginde izlemek istiyorum. sarbi'nin yerine de böyle bir şey olsaydı keşke .

Geri
Üst Alt