Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
La 1.5 milyon euro ya aldık bunu 1.5 milyona sabrinin maaşından düşük ne bekliyorsunuz adamdan kurzawa performansımı. Şimdi sat 4-5 e havada gider eleştirirken mantıklı eleştirin. Defansta iyi havadan gelen topları tak diye indiriyor top kontrolü çok iyi. Siz adamdan marcelo gibi oynamasını bekliyorsunuz.
Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk
Ben tersini demedimki Carole istikrar adamı her maç taş gibi oynar defans ta burda troyes da 39 maça çıktı sakatlanmadan kart yemeden. Yılın 11 ine seçildi önünde keita türü ama daha dandik yardıran biri olunca oluyor.simdiki futbolda beklerin offansif iyi olmasi sarttir. Carole da bu yok
Ben tersini demedimki Carole istikrar adamı her maç taş gibi oynar defans ta burda troyes da 39 maça çıktı sakatlanmadan kart yemeden. Yılın 11 ine seçildi önünde keita türü ama daha dandik yardıran biri olunca oluyor.
Sen iki yönü iyi topçu istiyorsan vereceksin 15 milyon euro alacaksın birini. Telles bile 9.5 ediyorsa düşün.
Telles bunu 2 ye katlar.Bunun yaptigini Telleste yapiyordu.Anlamadim Tellesin ne sucu vardi.
Tamam ben Telles kötü demedim ama aralarındaki fiyat farkı ve performans farkı eşit değil. Carole 1.5 milyon euro ise telles 2.5 eder en fazlaben halen Tellesi satmicaktik diyorum. Bizde defansini bile gelistirmeye baslatiyordu (galiba bize genc gelip kendini gelistiren tek oyuncu)
Hucumsal anlamda Telles bundan iyiydi son zamanlar gelistiriyordu defansini.Çalım yedikten sonra iki bacağını yana ayırıp düştüğünü görmedim ben.
Tamam ben Telles kötü demedim ama aralarındaki fiyat farkı ve performans farkı eşit değil. Carole 1.5 milyon euro ise telles 2.5 eder en fazla
Hucumsal anlamda Telles bundan iyiydi son zamanlar gelistiriyordu defansini.
Türkiyeden kaç oyuncu 9.5 milyon euro dan fazlaya gitti en pahalı arda gitti bizden 12 ye.Tellesin piyasasi vardi. Yok brezilyanin en iyi sol beki yok su yok bu. Kar ile satiyoruz yeniden , ki 1-2 sene bizde oynasaydi daha pahaliya satabilirdik.
Carole bu takim icin ideal bir backup
Hucumsal anlamda Telles bundan iyiydi son zamanlar gelistiriyordu defansini.
Bu Telles bizde kaç asist yapmiş. Ben bilmiyorum.
Adı anılarda kalacak galibaInter'e giden ve Chelsea PSG gibi takımlarla anılan 23 yaşındaki potansiyeli çok daha yüksek olan Telles, Carole'den daha kotuymus.Hiç guleceğim yoktu bak.