Telles Sneijder uyumu diye akılda kalan şeyde 2 kere duvar pasi yapmışlardı 1 i gol oldu o kadar. Onun dışında uyum diye birsey yoktu. Akılda kalan bir 1-2 'an' ile uyumluydular demek saçma

Böyle düz mantik mi olur. Kac mac bir arada oynadilar ki uyum dan bahsediyorun? Uyum kelimesinin anlamini bir arastir istersen.

gorusumu temellendirmedim, buna ragmen sadece satasmak icin yorumumdan alinti yapman klasik bir delikanli performansi olmus :k19: sanirim yapmak istedigin sey "neden boyle dusunuyorsun?" sorusunu sormakti :)

carole'un pas, yer tutma vs. ozelliklerini degerlendirebilecek kadar fazla sayida macini izledim.

telles klasik guney amerika topcusu, ince bilekli, dar alandan topu cikarabilecek tipte bi oyuncu. Telles yedigi press'e ragmen topu sneijder'le ya da baska takim arkadasiyla bulusturabilir cunku sadece savunma odakli dusunmuyor. Bu anlamda topla guven veren bir oyuncu olmasinin yaninda, pas oyununa katkisinin da carole'den daha fazla oldugunu dusunuyorum. Top kanatlara indiginde sadece geri donen ya da gordugu ilk oyuncuya topu yuvarlayip pozisyonunu koruyan bir sol bek degil; yaratici, oyunun atak-savunma bolumunu dengeli oynayabilen bir sol bek tercih ederim.

eminim sneijder'de boyle bir sol bek tercih eder ;)

Demirhan ne yazdigini okumadim. Cünkü ne cevap versen sacmalik. Uyum nedir arastir diyorum bir kez daha. 2-3 mac bi arada oynayan oyunculardan uyum beklemek sacmalik.

Son düzenleme:
Numara degil, bana birsey anlatma diyorum. Ben 2-3 mac oynayanlardan uyum beklenemez diyorum sen gelip Carole'ün hayat hikayesini anlatiyorsun. Zaman kaybi.

Numara degil, bana birsey anlatma diyorum. Ben 2-3 mac oynayanlardan uyum beklenemez diyorum sen gelip Carole'ün hayat hikayesini anlatiyorsun. Zaman kaybi.

puzzle yaparken bi parcanin yerini belirlemek icin illede o parcayi zorlamaya ihtiyacin yoktur (tabi geri zekali degilsen), yoksa parcayi kirarsin ve o parca butunu mahveder maazallah.

iste uyum boyle bi sey ;)

Adam bu maçtan önce kaç maç 11 oynadı kaldı ki ilk UEFA maçını oynamasına rağmen , rakip oradan o oyundayken toplasan 1 veya 2 atak gelebilmiştir.

Aldığı topu geri diyen adamlar hangi maçı izledi bilmiyorum dünkü maçı izlemedikleri kesin

Bu macta çıkınca inanılmaz sasirdim bütün kahve ayaklandi bunu herkes görebiliyor bunları tespit etmek icin futboldan anamaya gerek yok.

Savunmada bu ideal dörtlüyü bir türlü izleyemedik. Üst üste 7-8 maç oynasalar iyi bir savunmaya ve savunmada istikrara kavuşacağız. Orta alandaki sorun ise çözülmez

linnes chedjou denayer carole

2. devre topla ceza sahasına iyi daldı ama kötü yere çıkardı reyis

Çeptalk

Bu macta çıkınca inanılmaz sasirdim bütün kahve ayaklandi bunu herkes görebiliyor bunları tespit etmek icin futboldan anamaya gerek yok.
Belkide sahanın en iyi adamıydı, yani en azından öne çıkan bir kaç oyuncu arasındaydı.

Durum 1-1 senin ofansa dönük oyuncuların berbat bir performans sergiliyor ama sen sol bekini çıkarıyorsun ilk olarak. Denizli de aynı Hamza gibi oyunu okuyamıyor.

Resmen 90 dakika saha kenarından stadın en güzel yerinden maçı izliyor adamlar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Belkide sahanın en iyi adamıydı, yani en azından öne çıkan bir kaç oyuncu arasındaydı.

Durum 1-1 senin ofansa dönük oyuncuların berbat bir performans sergiliyor ama sen sol bekini çıkarıyorsun ilk olarak. Denizli de aynı Hamza gibi oyunu okuyamıyor.

Resmen 90 dakika saha kenarından stadın en güzel yerinden maçı izliyor adamlar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Denizli Hamzadan daha korkak adam. Carole hiç olmazsa pozisyon almasini biliyor ulan git bişey oynamayan donku cikar sneijderi gobege al selcugu yerine cek gene al olcani ya neden bu kadar zorlastiriyorsun yani dusman olsan yapmazsin gerci baltayi sol bek oynatan adamdan bahsediyoruz.

Telles Sneijder uyumu diye akılda kalan şeyde 2 kere duvar pasi yapmışlardı 1 i gol oldu o kadar. Onun dışında uyum diye birsey yoktu. Akılda kalan bir 1-2 'an' ile uyumluydular demek saçma

isterse 10 kere duvar pası yapsın tellesin her ortası rakip sağ bekten dönüyordu ..Şu telles kadar şişirilen bir topçu görmedim yahu.. Ayakta duramayan, ligin dandik hücumcularının bile elek ettiği adamı roberto carlos yaptılar..

Adam bu maçtan önce kaç maç 11 oynadı kaldı ki ilk UEFA maçını oynamasına rağmen , rakip oradan o oyundayken toplasan 1 veya 2 atak gelebilmiştir.

Aldığı topu geri diyen adamlar hangi maçı izledi bilmiyorum dünkü maçı izlemedikleri kesin

tellesin ilk uefa maci chelsea ye karsiydi. Muazzam oynamisti

iyi oynayip oyundan alindi

Geri
Üst Alt