Fransadan aldık Carole , Florya'ya getirdik Evra / Abidal

Sent from my iPhone using Tapatalk

yanliz bu beaugosse hareketlerin pek islemez agzindan kan alirim lio
1280x720-Zmd.jpg

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

Bence Hamza´nin Yasin´i kullanma sekli de etkiliydi. Burada cok elestiri aldi, ama Yasin´e formanin garantisini hic bir zaman vermedi.

hiçbir fikrim,yargım vs olmadan soruyorum reis o dediğini sence bilinçli mi yaptı

hiçbir fikrim,yargım vs olmadan soruyorum reis o dediğini sence bilinçli mi yaptı

Bilmiyorum. Kimse bilemez, ama takim adina oynuyordu bunun sonucu... Bazi oyuncular fazla rahatliga gelemez. Gecen sene attigi paslari, bu sene atmiyor. 3-4 adamin icine daliyor, calimlayip, gol atma pesine giriyor.

Gecen sene Yasin, Sneijder ve Telles sürekli ücgen seklinde oynuyorlardi. Bu sene sol bek depar attiginda bos alana, sürekli iceri kat edip calim atmaya denedi, olmayinca da topu kaybetti, ya da geri pas atti. Bundan dolayi ne Carole, ne de Olcan etkili olamadilar hücum anlaminda.

Telles Geri Gelse Bile carol banko olmasi lazim bence

Telles ile güzel bir ikili olacaklar, Sinan ile birlikte bu senenin tek tesellisi.

{taptap}

Telles'ciyim yapacak bir şey yok. :D

Ama Carole asla büyük takım beki değil. Hucüm bilgisi yok denecek kadar sınırlı. Ne önünde ki açığı oynatabilecek ne de aksiyona girecek potansiyeli var.

Telles defansta hatalar yapsa da hucümda pas oyununu iyi becerip takımın mesafesini daraltıyordu.

İkisi de zeka olarak üst düzey değil ama Carole'ün zekası daha da geride, ve bunun da futbol ile de çok alakası yok. (IQ).

Bence Carole kötü adam degil. Iyi isleyen bir takimda da görmek lazim. Telles Carole bizi uzun süre tasir sol bekte, bu yüzden de Telles mutlaka geri dönmeli.

Öyle bir daha yok Olcan yok balta ile falan bekte ugrasmaya hic ama hic gerek yok.

Çok çok iyi topçu. Zamanında eleştirdiğim için suçluluk duygusu içindeyim. :red:

Ligin en iyi sol beki... Kusursuz derecede akıllı teknik atletik ayrıca hücum bindirmelerine karşılık verecek oyun zekesında olan biriyle mükemmel ataklar geliştirebilir

Telles ile birlikte kullanalım daha etkili olur. Telles önde oynar hücuma daha iyi çıkarız.

-Tapatalk-

Dün gece kısa kısa bütün spor programlarını takip etmeye çalıştım. Bakalım bize nasıl sallayacaklar diye.

Bu adama nasıl sallıyorlar var ya, öyle böyle değil. Ligue 2'den geldi ya, isimli biri değil ya o yüzden ölümüne kötülüyorlar adamı. Ama Hasan Ali milli takım beki olmalı, Aslan o, kaplan o falan. Karaktersiz herifler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eleştirenlerin çoğu 1-2 kötü maç oynadığı için eleştiriyorlar. Adam ofansif anlamda çok etkili Caner gibilerden bile daha iyi bu sezon

Sakatlık sonrası daha iyi oynuyor ama takım kötü olunca herkes birine sallama ihtiyacı içinde oluyor. Bunlar da genelde yabancı futbolcular oluyor yerlilerin hepsi eş dost zaten

Adam ne zaman etkili bir bindirme yapsa Yasin denen tek hücreli pas atmıyor.

Geri
Üst Alt