- 2 Temmuz 2011
- 137.394
- 58.490
- 5.488
asist yapacak olsa da umut gibileri kaçırıyo,rize maçı örnek.Carole yıldız bir oyuncu değil. Gol atmaz, asist de pek yapmaz ama iyi bir takım oyuncusu. Elinden geleni yapıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
asist yapacak olsa da umut gibileri kaçırıyo,rize maçı örnek.Carole yıldız bir oyuncu değil. Gol atmaz, asist de pek yapmaz ama iyi bir takım oyuncusu. Elinden geleni yapıyor.
Telles'ten iyi kabul edelim bunu![]()
Bence değil. Telles'in ofansif özellikleri Carole göre daha iyi. Serie A macerasından sonra defansif özelliğinin de en az Carole kadar olacağını düşünüyorum. Dolayısıyla seneye Telles daha fazla iş yapar. Eğer kalırsa.
Ben bunun hücumunuda görmedim ağa doğru dürüst orta yapamiyordu. Neyse gelsin görecegiz zaten. O vitaminsiz güçlenmediyse yerlerde sürünür yine.
aynenTelles'in takıma dönmesi zaten elimizde değil, Inter bilir. Eğer dönerse, Carole Telles kim iyi oynarsa formayı kapar, güzel rekabet olur. Bizi niye geriyor bu konu?
Futbolcu olmadığı konusunda ki fikrim stabildir.
bu ne anlatiyoBizim Fransızları birde sevmezsiniz türkler %10 kadar çalışsa onlar kadar ne duruma gelirler
Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge
Telles'in takıma dönmesi zaten elimizde değil, Inter bilir. Eğer dönerse, Carole Telles kim iyi oynarsa formayı kapar, güzel rekabet olur. Bizi niye geriyor bu konu?
Hakkı diye isim mi olur ya sen onu anlat öncebu ne anlatiyo
Murhan ve senin bazi tespitlerin gercekten ibretlik![]()
Murhan ve senin bazi tespitlerin gercekten ibretlik![]()
rezalet bir post