Bence değil. Telles'in ofansif özellikleri Carole göre daha iyi. Serie A macerasından sonra defansif özelliğinin de en az Carole kadar olacağını düşünüyorum. Dolayısıyla seneye Telles daha fazla iş yapar. Eğer kalırsa.

Ben bunun hücumunuda görmedim ağa doğru dürüst orta yapamiyordu. Neyse gelsin görecegiz zaten. O vitaminsiz güçlenmediyse yerlerde sürünür yine.

Ben bunun hücumunuda görmedim ağa doğru dürüst orta yapamiyordu. Neyse gelsin görecegiz zaten. O vitaminsiz güçlenmediyse yerlerde sürünür yine.

Telles hücumda Sneijder ve Yasin'le daha iyi anlaşıyordu. Geçen sene Yasin'in çok etkili olmasında Telles'in da payı vardı bence.

telles den cacık olmaz carole 3 telles eder. Telles, hucumda iyi olsa ne olur bek olarak kocaman bir "0"...

Telles'in takıma dönmesi zaten elimizde değil, Inter bilir. Eğer dönerse, Carole Telles kim iyi oynarsa formayı kapar, güzel rekabet olur. Bizi niye geriyor bu konu?

Futbolcu olmadığı konusunda ki fikrim stabildir.

Bizim Fransızları birde sevmezsiniz türkler %10 kadar çalışsa onlar kadar ne duruma gelirler

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

Telles'in takıma dönmesi zaten elimizde değil, Inter bilir. Eğer dönerse, Carole Telles kim iyi oynarsa formayı kapar, güzel rekabet olur. Bizi niye geriyor bu konu?

Şöyle birşey var seneye annemizin ligindeyiz. Bu 2 senede olabilir. Ona verilen maaş ve yabanci hakki diğer yerlere kullanilabilir. Ha şimdi diyecen bunu düşünen yönetim mi var. Birşey diyemiyecem. Biz ayvayi yemişiz.

Sırf bakın ben farklıyım demek için yorum yapanları kaale almayın.

Mondi, Perez, Song, Baros, Keita, Elmander, Dany, Drogba, Carole

yolu fransadan gecmis isimler hususunda recordumuz saglamdir
cris, cana ve chedjouyu tenzih ederiz

Murhan ve senin bazi tespitlerin gercekten ibretlik :D

Telles'ciyim yapacak bir şey yok. :D

Ama Carole asla büyük takım beki değil. Hucüm bilgisi yok denecek kadar sınırlı. Ne önünde ki açığı oynatabilecek ne de aksiyona girecek potansiyeli var.

Telles defansta hatalar yapsa da hucümda pas oyununu iyi becerip takımın mesafesini daraltıyordu.

İkisi de zeka olarak üst düzey değil ama Carole'ün zekası daha da geride, ve bunun da futbol ile de çok alakası yok. (IQ).

katilmiyorum_496097_m.png

h'eis, sebeplerini bir üst postumda belirttim.

Geri
Üst Alt