Ontivero'yu Ttokat maçında Messi yapmıştık dilimizi ısıralım o yüzden. Ama bu adam bence fena çıkmayacak gibi bir his de yok değil içimde. :D

Maç başı sıkıntı çekti ama top alışları falan iyi. Attığı gol de pıt diye aşırtıp bıraktı adam. Bizim forvetleri toplasan yapamaz. :D

Öne cikislari saglam. Burak ve Umutun hayatta akil edemeyecegi sekilde golde topun dibine girmesi de güzeldi.

Disli rakiplere karsi degerlendirmek lazim, ayrica daha cok yeni geldi.

scout ekibi böyle adamlar getirsin canımızı yesin cem karacan gibi komisyon adamları getirmesin

Attığı golü merak ettim nete düşmedi mi henüz? :)

hemze iyi akıl etti önde oynatmayı, çok akıllı oyuncu soğukkanlı ayrıca beğendim muhtemelen bu çizgisini bozmaz çünkü sabit hep aynı çizgide oynayan bir adam performansı pek dalgalanmıyor gözümüzü boyadığını sanmıyorum

Maçta ne oynadigini geçin. bu herifte gördügüm Ortalari görerek bilerek atiyor. Troyes maçlarindada buna dikkat etmiştim. Öylesine ortalamiyor. Bize orta yapmasini bilen bir oyuncu lazimdi. Caner örnegi gibi.

İnşallah iyi çıkar yalnız biraz daha beklemek lazım. Tek maçla yüceltmek ya da yerin dibine sokmak yanlış.

Güray Vural,Tarık,Veysel,Salih gibi adamları alacağımıza Carole gibi ucuz maliyetli adamları tercih ederim her zaman.

benim gözlemim bu çocuk hata da yapsa boş düşünmüyor. düşünerek ve bilerek oynuyor telles dahil hiçbir bek futbolcumuzda yok bu özellik. oyun zekası baya iyi. sneijder destekli poldi-carole kanadı ligde iyi işler yapabilir.

Eyw. kardeşim :) Çok klas atmış ama o kadar övülünce daha dehşet birşey beklemiştim :D

Normal abi milletin bu kadar övmesi. Basimizdaki belalardan böyle birsey göremedik daha. Burak,Umut bunu yapmaya calissalar bilekleri falan kirilir herhalde.

Böyle golleri Baros reis cok güzel atiyordu.

adam golü basit göstermiş messi gibi daha ne istiyon abicim:asd22:
Diyecek laf bırakmadın kardeşim :D

Normal abi milletin bu kadar övmesi. Basimizdaki belalardan böyle birsey göremedik daha. Burak,Umut bunu yapmaya calissalar bilekleri falan kirilir herhalde.

Böyle golleri Baros reis cok güzel atiyordu.
Yav bizim forvetleri toplasan 1 tane böyle topa vuracak oyuncu çıkmaz orası ayrı tabi :D Baros severdi bu tarz pozisyonları doğru diyorsun. Hemen zihminde buna benzeyen Trabzon'a attığı bir golü geldi mesela :)

Diyecek laf bırakmadın kardeşim :D

Yav bizim forvetleri toplasan 1 tane böyle topa vuracak oyuncu çıkmaz orası ayrı tabi :D Baros severdi bu tarz pozisyonları doğru diyorsun. Hemen zihminde buna benzeyen Trabzon'a attığı bir golü geldi mesela :)

Benim aklima o hala cok üzüldügüm Hamburg maci geliyor hep böyle golleri görünce ;(;(;(

Baros cok klas adamdi gercekten, ah o lanet sakatliklar olmasaydi.

Helal olsun lan zayıf bir takıma karsı oynadı ama diger yedek diye takimda barınan oyunculardan iyi oldugunu gosterdi. Geldigindede guveniyordum insallah biraz vites artırıp Tellesten alır formayı.

Geri
Üst Alt