Telles'i kesmesi zor. Bugün beğenmedim ama Hamza Hoca'nın hatası 10 dakika da Rodriguez'i mi soksam Carole'yi mi derken ikisini de bitirdi ruhen.

cok gec girdi ve sonradan da biraz heycan yapti maca isiniyim diyene kadar mac bitti

adamı başlamadan bitirmiş olabilirler. enteresan derecede kötüydü. bu kadar kötü olduğu için mi süper kupa kafilesinde yer almadı, yoksa kafilede yer almadığı için mi bu kadar kötü bu çok önemli.

Hamzoyla tanışmış oldu. Adamı orjinal mevkisi dışında her yerde oynata oynata curutecek.

Devamlı 4-5 kişinin arasına dalıp acayip acayip şeyler yapmayı deneyerek ne amaçladı bilemiyorum.

Düz topçu gibi. Ekstra bir özelliği gözükmedi aldığı dakikalarda. Fransa 1'den gelen Civelli ve Dany'e bu ligde nasıl bakıldığını göz önüne alırsak sezon sonu göndermek isteyeceğimiz oyunculardan biri olabilir.

İyi bir sol bek ama sol açık değil işte. Çünkü ofansif özellikleri yüksek seviyede değil. Bizim Hamza bayılıyor bek oyuncusundan açık, açık oyuncusundan bek yapmaya.

Sol bek olarak görmeden yorum yapmıcam. Ama Sol açık olarak teles oynadığında bundan iyi değildi.

kaliteli kumash. rotasyonda kullanilir. defansif olarak izlemedim ama ofansif olarak carole>telles cok net.

Önce Carolu alacaktı sonra Jose'yi ısıttı o ara gol geldi vazgeçti
Sonra tekrar Jose'yi alacaktı, ama Carolu aldı 15 dakika oyuna gireceğim, girmeyeceğim diyerek adamın konsantresi sıfırlandı. Zaten adamın ilk maçı heyecanda yaptı ekstra işler yapmaya çalıştı çuvalladı. Bir kaç pozisyonda yardırdı ama bizim beyfendiler pas atmadı.

Bu akşam bizim takımın yıldızıydı. Net.

Her ne kadar sol ayaklı olsa da, sağ bekte denenmeli. Defansif anlamda müthiş bir adam. Hamleleri harika.

Ben bu adamı çok beğendim valla

Soğukkanlı,hızlı,tekniği fena değil ve çok dengeli bir bek oyuncusu

Bunun bir de sağ bek versiyonunu bulsak keşke

Çok beğendim.Defansif olarak nerede duracagını iyi biliyor.2.yarıda bir kaç şansızlık yaşadı ayagı kaydı çalım yemiş gözüktü.Telles ve Carole sol bek için çok iyi alternatif oldular birbirlerine.

Çok çok iyiydi madem paran yok sat Tellesi 2-3 tane bunun gibi adam al biri tutsa bile kardır.

%100 pas isabetiyle oynamış
fazla söze gerek yok.

fiziği ortaları kademesi tellese göre çok daha iyi
sağ bekte oynayabilirse fena olur.

Geri
Üst Alt