Yav bi durun hele hemen cosmayin
Bruma ilk geldiginde Robben gibiydi

Yav bi durun hele hemen cosmayin
Bruma ilk geldiginde Robben gibiydi
Bruma sakatlandı,yabancı sınırı nedeniyle oynatılmadı,sağ bekte oynatıldı.

Böyle şeylerden dolayı o çocuk bizde gelişme kat edemedi

Ama Carole bambaşka bu fiyata muazzam transfer

Forma adaletli dağıtılırsa formayı alır ve şansızlık yaşamazsa üstüne koyar gibi duruyor.

Son düzenleme:
carole konusunda Aynen katılıyorum...

fakat ben eğer bruma sakatlanmasaydı daha iyi olabilrdi diye düşünüyorum

sakatlıktan sonra sanki biraz özgüven eksikliği yaşadı gibi :(
Biraz değil bayağı bir özgüven zedelenmesi yaşadı çocuk. Sakatlanmadan önce ceylan gibi sekiyordu, sakatlıktan sonra bayağı bir tırsmaya başladı ikili mücadelelerden falan.

Vallah çocuğu çok iyi anlıyorum aynı sakatlığı bende geçirdim, 2 takım arkadaşım da geçirdi. Insan gerçekten korkuyor. Normal koşarken bile bir tereddüt oluyor içinde ya yanlış bir adım atarsam falan diye.

Psikolojik etkisi epey var.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

arkadas cikmis reale karsi güzel bir mac cikarmiz ama lig macinda kendini yedek bulmus, arkadas sabrinin en formda zamaninda bile bu carole ondan 2 gömlek daha üstündür, neden denemiyor hamza carole sag bekte cok zor birsey mi ? hamza gitmeden böyle oyuncular kendilerini ilk 11 de bulamaz

An itibariyle Torku Konyaspor maçının ilk yarım saati savunma'da kusursuz oynamakta.

Maç başlığında da yazmıştım burda da yazayım.Yöneticiler düşünsün böyle bişeyi bence.Carole'nin geldiği Troyes takımında sağ bek stoper sağ kanat forvet de var mıdır acaba.Harika oynuyo Carole.

Bu Fransız bir harika

Geri
Üst Alt