Kendini göstermek için çok hırslı. Daha doğrusu fazla hırslı. Kartları o nedenle gördü.

Hem Real maçında hem de bu maçta Çok beğendim

Kesinlikle ilk 11!in oyuncusu bu adam Telles değil

Hala kendisi ile alakalı yorum yapmak için erken ancak Telles'ten daha faydalı olduğu aşikar şimdiye dek. Şu kırmızı için normalde itiraz etmek lazım da, bir halt çıkmaz.

ilk yedi sari kesin hatali, ikinci de verilir veya verilmez sonuc cok agir bir kirmizi kart umarim aslan parcasinin moralini bozmaz veya hamza "ulan ilk macinda kirmizi mi olur" diyip yedek oturtmaz bundan sonra, sinan misali adam ne yaptiysa hamzaya o günden beri oyniyamiyor dogru düzgün

Gayet iyi cidden. Haksız yere oyundan atıldı, umarım Fırat da en kısa zamanda haksızlığa uğrar.

Haysiyetsiz Fırat gözünün önünde soyunan Emenike'ye kart vermedi.Carole'ü 2 uyduruk faulden attı.Bu şerefsizlere hadlerini bildirmek gerek.

Iste altyapilarin arasinda daglar kadar fark oldugunun örnegi Carole.

Adam ikinci lig oyuncusu diye kücümseyenler vardi, topsuz oyunda dikkat edenler oldu mu bilmiyoruma ama yer almasi falan cok iyi. Nerede duracagini cok iyi biliyor.

Bunun haricinde zaten ben cok memnum kaldim simdiye kadar Carole dan. Bir iki hafta önce fazla övmek istemedim temkinli davranmakta fayda var diye düsündüm ama simdi neredeyse tamamen eminim bu Carole bizim cok fazla isimize yarayacak bu sezon. Muhtemelen Telles'i de kesecektir tamamen, böyle devam ederse.

Telles i donunda sallar geri döner depar atıp topu kapar

Envoyé de mon GT-I9300 en utilisant Tapatalk

7-8 sezon kalması gereken sol bek. yollamayacan kardesim böle adamı, gelmiyor cünkü kolay kolay.

Firat denen mahlugun gazabina ugradi. Dengeli oyuncu diye buna deniyormuş. İnşallah devamini getirirsin.:hat:

Bu da bizim David Alaba'mız çok şükür sol bekimiz var hem de buz gibi.

Adam çok iyi oyuncu ya

Haksız yere atıldı bu arada hakem hırboluk yaptı

yazık oldu bir sonraki maç oynamayacak sonraki maç da hamza oynatmaz.
şimdi kırmızı gördü ya faturayı carole'e keser hamza, bu kadar basit kartlar görmemelisin cezalısın diye.

ahanda buraya yazıyorum.

Burada bütün taraftar kırmızıyı haksızca yediğini, pozisyonunun ilacı olacağını söylüyor.

Demek ki Hamzaoğlu sana azarı kayıp kulübeye mahkum edecek. Geçmiş olsun Carole.

Geri
Üst Alt