ya şimdi haftaya yine telles vasatı oynuyacak buda sinan gibi şanssız bir çoçuk heralde ulan fırat harika oynadı carole

Hakan baltanın genç,hızlı,dinamik versiyonu:)

yazık oldu bir sonraki maç oynamayacak sonraki maç da hamza oynatmaz.
şimdi kırmızı gördü ya faturayı carole'e keser hamza, bu kadar basit kartlar görmemelisin cezalısın diye.

ahanda buraya yazıyorum.

İsa kardeşim tek bir soru acaba prandelli yada mancini olsaydı bugün carole sol bek oynar mıydı?

Hava rüzgarlı olunca bu çocuk oynasın telles uçuyo rüzgarda

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gösterişsiz oynuyor.Ama görevini en iyi şekilde oynuyor.Telles gösterişli oynuyor ama hiçbir görevini yapamıyor.En büyük fark

Fırat denen,neyse pazartesiye kadar sövmeyecem. Saçma sapan bi karttı kırmızı haketmedi. Onun haricinde çok iyi oynadı Tellesi çiğ çiğ yer bu. Çok çalışıyor. Soldan tehlike yemedik ilk defa daha ne olsun

2 pozisyon 1 sarı etmezdi. Birincide uyarı 2.de sarı veya ilkinde sarı verip ikincisi es geçilecek pozisyonlardı en fazla ama paşa tak tak diye çıkardı. Konya'nın savunmacısı kaptanı 10 kere faul yaptı Carole'un yaptığı gibi bir sarı ile maçı bitirdi. Ayarsız herif dengesi iyice şaştı fifa kokartını sökünce

Edit. Oyununa gelince tek kelimeyle sahanın en iyisiydi o dakikaya kadar. Telles'ten daha iyi bence ama yine de beklemek lazım

İlk pozizyonun faul oldugu bile tartışılır onun bunun evladı fırat sarı çıkardı.Pozizyonu bile tam görmeden çıkardı hemde.Adam takımın en iyilerindendi kırmızı görene kadar.Ne zaman fb maçını yönetse dikkat ederim bu şerefsiz kuzu oluyor fb li oyunculara karşı.2.şerefsizde cüno.

hakem faciasına kurban gitti !! özellikle ikinci sarı kart tamamen soytarılık resmen hakem bilerek attı !! çıkana kadar sahanın en iyisiydi hem defansta hem ofansta var !! özellikle ilk sarı kartı aldığı pozisyondaki kanat bindirmesini ben telleste geldiğinden beri görmedim !! kırmızı kart görmesine inanılmaz üzüldüm ama hiç bir suçu yok !! telles formanın pahalı olduğunu anlamıştır umarım !!

Burakın ayağına basan adama sarı kart vermedi

3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok iyiydi aslan ama maalesef bu sezon Hamza'nın gazabına uğrayacak gibi duruyor umarım yanılırım

Geri
Üst Alt