Tellesten beter bu bence Telles one baskili oynayan bir bekti koca 90 dakikada bir orta yapabildi bunu Telleste yapardi cok abarttiniz bunu.Telles kopek gibi ileri geri kosan bir bekti ve defansta rakibe top gecirmezdi.Bunun ne defansi iyi nede kosusu nede verkaci var.

O gözlükleri çıkar evlat.

Vasat futbolcuymus iki macla hemen yerlere göklere cikaramiyorduk bu elemani. O paraya böyle oyuncu yani.

vasat bi performans sergiledi, nesi iyiydi? takımın geneline ayak uydurdu.sadece yasin ve denayer iyiydi bu maçta.

Uzaklaştırabileceği pozisyonda hıyarlık yapıp golü yedirtti. Diğer oyunculara kıyasla genel anlamda iyi gibi gözüktü.

Tellesi yollamaya ne gerek vardi yahu, ne güzel rekabete gireceklerdi. Bu hem Tellese hem de buna yarayacakti.

Ne salak adamlar yönetiyor bu kulübü ya,

İlk şampiyonlar ligi maçı ve 2 haftadır oynamıyor. İdare etti bence ama kritik hataları oldu tabiki.

Telles'den daha beter sol bek yok diyordum, beni şaşırttı teşekkür ederim.

Atağa çıkarken iyi de defansta bazen fazla rahat tavırlar sergiliyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bi korner pozisyonunda hatası vardı. Onun haricinde pek bi açığı yok. Sorunumuz başka yerlerde Carolede sıkıntı yok

O kornere cikan topta beyninden ne gecti cok merak ediyorum. Aklim ermiyor bir türlü.

İlk golde adamını kaçırmamalıydı, korner pozisyonu da hata değil mallıktır. 2 golde de payı var. Kanatlara hızlı top gönderen her takım Carole'ın kanadını otobana çevirir, zaten önüne atıyorlar Sneijder'ı...

takim rezalet oldugu icin oyuncu yorumlayamiyorum, eger bu adama laf sokacaksam once podolski, sneijder ve musleradan baslamaliyim

diger yerli tayfasina sozum yok zaten

Geri
Üst Alt