Bizim standardımız da yedek olması gerekirken as konumuna yükseldi.

Ben Telles'i beğenmezdim çok. Ama Carole'nin Alex kadar da iyi olduğunu düşünmüyorum.

Artıları:

1. Fizik gücü Telles'e göre daha yüksek
2. Kondisyon ve atletik özellikleri doğal olarak daha yüksek
3. Defansif açıdan Telles'ten bir tık daha iyi.
4. Dribbling gücü iyi.

Eksileri:

1. Koordinasyon konusunda ciddi sıkıntıları var. Bu sebeple her an hata yapabilir.
2. Hucüm konusunda dribbling dışında opsiyonu yok gibi.
3. Pas oyununda top kaybına daha meyilli.
4. Oynatan bek değil (Sneijder-Yasin hattı ile pas oyunu ile onların verimini arttırması zor)

Boldladığım kısımı büyük ihtimal
görenler var, ve ondan ''çöb'' diyor. Emir Sato

SONUÇ: Sadece SOL BEK OLARAK DEĞERLENDİRİRSEK CAROLE ŞU AN İÇİN > TELLES, AMA FUTBOL İÇİN KONUŞACAK OLURSAK TELLES DAHA POTANSİYELLİ VE ÖNDEDİR.
Telles'ten daha yaşlı üstelik. Carole 18, Telles 28 muamelesi görüyor forumda nedense.

Sorun hata yapmak degil, bunlari tekrarlamak sorun, 2 kere degil, Cavanda konusunda en az 5 kere, Burak konusunda en az 20 kere. Neyse, daha devam etmiyecem, sürekli circle gibi laf dolandirarak yorumlar yapiyorsun, sadece simdi degil.

Senin görüsündür, ok. Ama gecmis bir cok kez beni hakli cikardi, oyuncu tercihleri olsun, kadro tercihleri olsun. Ayrica ben Podolski olayinda casat kanat derken sen yine sacma sapan milli takim istatisikleri ile gelmiyormudun? Neyse bu soruyu sormamis olayim, simdi yine laf cevirip durursun.

Wir reden aneinander vorbei.

David Luiz bile bir hatayi, ayni macta 8-9 kere yapabiliyor, birak 4ü-5i... Futbol hatalar oyunudur... Chedjou´da basit hatalar yapiyor, nerdeye her macta, bazen birde üst üste...

Ben burada eski yorumlari gördüm, güzel günde herkes oyuncularin arkasindaydi ki, Galatasaray taraftari baya bir doydu basariya son iki, üc yil. Yoksa ben 3 sene evel kendi yorumlarimi da, uploaden eden arkadaslar sayesinde, Burak ile ilgili eski yorumlari da biliyorum.

Podolski iyi bir durumda gelmedi, kendini toparladigi an, cok degisik bir Podolski izleyecektir taraftar. Zaten kim iyi oynuyorki hücumda, Podolski iyi oynasin. Hücumda her oyuncu vasat oynuyorsa, ozaman sikinti teknik ekipte vardir.

David Luiz bile bir hatayi, ayni macta 8-9 kere yapabiliyor, birak 4ü-5i... Futbol hatalar oyunudur... Chedjou´da basit hatalar yapiyor, nerdeye her macta, bazen birde üst üste...

Ben burada eski yorumlari gördüm, güzel günde herkes oyuncularin arkasindaydi ki, Galatasaray taraftari baya bir doydu basariya son iki, üc yil. Yoksa ben 3 sene evel kendi yorumlarimi da, uploaden eden arkadaslar sayesinde, Burak ile ilgili eski yorumlari da biliyorum.

Podolski iyi bir durumda gelmedi, kendini toparladigi an, cok degisik bir Podolski izleyecektir taraftar. Zaten kim iyi oynuyorki hücumda, Podolski iyi oynasin. Hücumda her oyuncu vasat oynuyorsa, ozaman sikinti teknik ekipte vardir.
Podolski ligte oynar, evet.

Telles Inter de banko oynadigina gore onun acisindan gitmesi iyi olmus, bizimkiler de Carole ye guvenip tek solbek ile sezonu actik. Carole ye birsey olursa yandik cumleten..

ahahah

cidden bir sorunun var ve doktora görün

biri 92li biri 91li sanırsın arada 5-6 sene var yaşlı diyor ahahahahha
Forumda Carole'ün çok genç olduğunu iddia edenler olduğu için öyle bir mesaj yazdım. 92 ile 91'in arasındaki farkın 1 olduğunu bilmediğimi düşünüyorsan eyvallah.

murhan günde 3 post anca atıyosun o 3üde epicfail oluyor be kardeşim dikkat et biraz

Valla Carole'yi biraz sanırım Atletico maçı etkiledi ama olsun ben çok ümitliyim bu elemandan..
Haddini bilerek oynuyor seviyorum bu çocuğu iyi defans yapıyor herşeyden önce..

Bizim standardımız da yedek olması gerekirken as konumuna yükseldi.

Ben Telles'i beğenmezdim çok. Ama Carole'nin Alex kadar da iyi olduğunu düşünmüyorum.

Artıları:

1. Fizik gücü Telles'e göre daha yüksek
2. Kondisyon ve atletik özellikleri doğal olarak daha yüksek
3. Defansif açıdan Telles'ten bir tık daha iyi.
4. Dribbling gücü iyi.

Eksileri:

1. Koordinasyon konusunda ciddi sıkıntıları var. Bu sebeple her an hata yapabilir.
4. Oynatan bek değil (Sneijder-Yasin hattı ile pas oyunu ile onların verimini arttırması zor)

Boldladığım kısımı büyük ihtimal
görenler var, ve ondan ''çöb'' diyor. @Emir Sato

SONUÇ: Sadece SOL BEK OLARAK DEĞERLENDİRİRSEK CAROLE ŞU AN İÇİN > TELLES, AMA FUTBOL İÇİN KONUŞACAK OLURSAK TELLES DAHA POTANSİYELLİ VE ÖNDEDİR.

hadi bunlara az cok katilalim diyelim...

Alex Telles icinde bunlari ekleye bilirsin ve daha fazlasini aslinda :

Eksileri:

Yıllarca o bölgede Orhan AK, Volkan Yaman, Alpaslan Erdem, Hakan Balta, Emiliano Insua gibi isimleri izledik. Hiçbiri Carole kadar atlet değildi ve defansif açıdan ciddi zaaf yaratıyordu. Telles de defansif açıdan çok iyi değildi. İdare ediyordu risksiz oynuyordu. Hep 10 üzerinden 5-6 arasında gidiyordu. Ama yetersizdi. Carole daha atlet daha çok oyun içinde ve daha çok git-gel yapıyor. Temposu Telles'e oranla çok yüksek. Ve dar alanda telaş yapmıyor. Benim en çok hoşuma giden özelliği bu.

Bizim takıma kim önde bassa Telles olsun Hakan olsun topu telaşla hep uzun vurur Burak indiremez ve o top duvardan geri seker geri gelirdi. Gerek Carole, gerek Denayer baskı altındayken telaş yapmayıp topu doğru kullanan isimler. Kısaca görev adamı ve görevini yapıyor. Dağınık ve savruk takımımız biraz daha derli toplu olursa kimse bu başlığa girip kritik yazmak zorunda kalmayacak.

Son düzenleme:
Kenar ortalarinda biraz fazla alan ve hareket alani veriyor.

Tellesten daha iyi olacağını düşünüyorum. Hücumda daha aktif olmalı.

Top kontrolü ayagına hakimiyeti ve sağlam defansı ile GS ın uzun zman sonra aradığı sol bek...

GS da seneler geçtikçe daha çok etki bırakacak...

İstenilen seviyede değil ama müthiş bir enerjisi var
bir ileride bir geride
pas oyununda eksiklikleri göze çarpıyor

macin baslarinda iki kere kritik top kayibi yaptiki onlar bize tehlikeli bicimde geri geldi ama sonra toparlandi , tellesden bir eksiki oldugunu düsünmüyorum adamin iki cigeri var

Geri
Üst Alt