Kotu cocuk degil ama Telles e orta yapamiyor diye laf atanlar acaba buna ne diyecek?

Galatasaray' da oynayacak kapasitede bir adam değil, beğenmediğimiz Telles bunu donunda sallar.

ben beğendim denayerle beraber sahada ayakta duran isimlerdi !! semihle kıyaslarsak bu adam Barcelona futbolcusu gibi !!!

Tellesi dort gozle arayacagiz siz hala capsizlarin aldigi Caroleyi savunun.

Müthis scout ekibimizin son hediyesi.

Yakında Rodriguez'e de söveriz.

Semih' in yanında sana Marcelo gibi gelmiştir. Başka açıklaması yok :)

Umuta ilk yari Umut'a al da at dedi. 1-0 di maç. Defanstta her hava topunu aldi. Son yedigimiz golde topu da çikartabilirdi.

Ne bileyim bu herifte ne hata buldunuz bugün merak ettim. Maçin sonlarini izlemedim sadece:D

Bence tam tersi bu heriflerle iyi oynuyor bu adam:D

Bence de iyi oynadı

Bu adam 2.ligden geldi diye herkeste bir ön yargı var

Pek çok kişinin günah keçisi olarak bu adamı seçtiğini görüyorum ilginç bir şekilde

Oysa takım o kadar kötü ki Sneijder bile çok kötü oynuyor takım yüzünden

Ama herkes Sneijder'i dünya yıldızı diye mazur görüyor fakat bu oyuncuya karşı acımasızca saldırılıyor

Bence bu hiç adil değil.

bence kötü değildi son eleştiricek kişilerden ortası da iyi bence umut varken forvette napsın bence sorun selçukta semihte bunu görelim

Maçın bizim adımıza en iyisiydi.

Bu arada nereye orta açacağını iyi biliyor. Orta yaparken topun şiddetini iyi ayarlıyor. O an pozisyon içinde yerden mi veya havadan mı topu keseceği konusunda da başarılı. Çoğu boş ortacılar gibi topu sallayıp beklemiyor. Pozisyondaki adama göre orta kesiyor, topu atarak futbolcuların pozisyon almasını sağlamıyor. Biraz defansif yönü zayıf. Bunu da fiziğine bağlıyorum.

Tapatalk

Kimse kusura bakmasın ama bu takımda Carole hiç sırıtmıyor çünkü kötü bir takımımız var

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

carole eleştiren net kanaryasporludur kuştur civcivdir aksini iddaa edende satılmıştır

Adam sakar. İsterse 10 tane hava topu kessin, ayağına top geldi mi kooardinasyon problemi sebebi ile her an hata yapıp, top sektirebilecek durumda.

Geri
Üst Alt