Ben açıkçası Telles ten daha iyi buldum.telles in uzun zman alan bir gelişim grafiği var üstelik Telles defansif olarak oldukça kısıtlı gelişmesine rağmen carole un yarısı kadar defansif gücü yok.
Carole eğer ileri çıkışlarını geliştirir içe kat etme orta yapma gibi extra katkıda bulunursa zaten avrupada çift rakamlı teklifler alabilecek birotuncuya evrilecektir.

t★p★t★p★

müthis oynadi aslan

En onemli eksigi topu aldiktan sonra arkasinda insan var mi yok mu diye bakmiyor bi an konsantrasyon kaybi yasiyor.
Calim yemiyor.

cingıl bels

Bomboş bir adam ilk maçlarda olumlu olacak gibiydi ama yok yok Tellesle arasında uçurum var

Futbol fakiri dolu bu forum:( Hala vitamimnsiz Telles diyenler var haha. komedi forum ya:red:

Tellesi ovenleri gorunce aklima geldi en yakjn zamanda mancini semihi de alsak bir guzellik yapsa

Bu adami bu aksam begenmeyen benle futbol konusmasin lan cidden diyorum zaten topun oldugu yeri izleyen adamlarla ne futbolu konusulur ki savunma diyorsun adamin kanadini otaban yaptin diyorsun ornek veriyorum sen savunmayi sadece gobeklerden ve beklerden bekliyorsan git sen badmintonla ugras arkadas gayette iyidi 1.5 milyonluk adamdan Cafu performansi bekleme Telles her pozisyonda yerdeydi hic olmazsa saglam duruyor boraz elestiri yaparken dusun atip tutmayin ilginc.

Ben çok beğendim. Ayağı yere sağlam basıyor ve kolay kolay yıkılmıyor. Savunma oyuncusu böyle olmalı.

Ama çoğu kez söylediğim gibi Tellesin gitmesi çok kötü oldu. Ne güzel ikisi forma rekabetine girip oynayacaklardı.

Şimdi bu sakatlansa,cezalı olsa veya form düşüklüğü yaşasa orada göbekli Olcan ya da temposuz Balta oynayacak.

Ulan ne güzel 2 tane iyi birbirine alternatif oyuncumuz olan bölgeye bile el atıp orayı da halletiler.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Eğer şu maçtan sonra hala Telles diyen varsa cidden takip etmesin futbol falan...

Çalım yemiyor , iyi pas yapıyor. Telles ne defans ne ofans... Koca bir sıfır

Adam en azından savunmada kaya gibi duruyor.Telles vitaminsizi gibi üfürükle uçmuyor.Ben 70.dakkadan sonra baskı yediğimiz anlarda 3 tane inanılmaz kritik top çalışına dikkat ettim.Top geçse karsı karsıya kalacak gaitan.Yer tutuşları iyi.Savunma yapmayı biliyor bu adam.Eksiklikleri yokmu hayır var.Paslarını geliştirmesi lazım.Birde bazen çok basit top kaybı yapıyor.

Son düzenleme:
tellesi brezilya milli takımının yeni solbeki olacak diye bize tanıttılar hatta alex de souza tellesii nasıl alırsınız diye şaşırmıştı tweet atmıştı !! bana göre tamamen fiyasko top oynadı bizde telles !! balon yapılıp şişirilen tellese göre carole olağanüstü futbolcu gibi duruyor !!

Savunmada sağlam ve güçlü ama dün çok kötü bir şekilde 2 defa arkasına adam kaçırdı. Daha dikkatli olması lazım. Ayrıca hücum aksiyonlarında paslaşmayı çok iyi yapamıyor. İyi tarafı zor çalım yiyor ve savunmada ayakta kalıyor.

eski takımına karşı oynadı bence şuanda türkiyedeki en iyi solbek

Eleştirilere bakıyorum da herkes kusursuz adam hastalığına tutulmuş :) Abidal performansı beklemeyin. 6 milyon euroluk Telles gibi boş bir oyuncu yerine cevher kazandik resmen. Ben oyuna bu kadar damga vuran bek izlemedim Galatasaray'da Hakan Ünsal'dan beri. Birkaç eksiği var o da çok mühim değil. Oynadığı seviye CL ve sırıtmıyor adam.

Birde hava topu vermiyor asla Melo gibi.

Geri
Üst Alt