Maclarda belirli araliklarla 5-10 dk inme geliyor mallasiyor yoksa iyi topcu tellesten sonra ilac oldu

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abartma sende ya interliler gayet memnun cocuktan

5 mac 2 assist
Ben her hafta izliyorum İnter maçlarını. Aç bak orada neler yazmışım canlı canlı. Telles'de bir numara yok. Carole'da ki fiziksel ve atletik özelliklerin hiçbiri yok. Ne havadan ne de yerden rakibine üstünlük kurduğunu oyuna ve pas oyununa Carole kadar katıldığını hiç hatırlamıyorum. Brezilyalı olmasa çoktan çöp derdik zaten.

Maclarda belirli araliklarla 5-10 dk inme geliyor mallasiyor yoksa iyi topcu tellesten sonra ilac oldu

Sen de mi maçı izlemedin Anthony Quinn mübareği. GG Yasin ile Carole'ü üst üste koydu ezdi geçti sahada olduğu sürece. Telles geçen senelerde hiç bu kadar ezilmemişti. Telles'i gündem dışında bıraksak bile Carole bugün berbattı. Yasin de.

abartma sende ya interliler gayet memnun cocuktan

5 mac 2 assist
Bütün korner ve duran topları kunlanan Telles iki duran toptan asist yapmış ki yapsın artık onuda.
Inter de bu arada eleştirenlerin başında geliyor. Mancini memnun ama diye biliriz galiba.

Bu arada interde ki performansı beklediğimden iyi çıktı yinede.

Sen de mi maçı izlemedin Anthony Quinn mübareği. GG Yasin ile Carole'ü üst üste koydu ezdi geçti sahada olduğu sürece. Telles geçen senelerde hiç bu kadar ezilmemişti. Telles'i gündem dışında bıraksak bile Carole bugün berbattı. Yasin de.
Gökhan ne oynadı yahu? Bende onu anlamıyorum. Selçuk ta ki gereksiz abartmalar Gökhan için başladı. Bu adamın rezalet performansları yüzünden sürekli Sabri denenmedi mi orada milli takımda ? Seyirci gazıyla kafa göz dalıyor herkese. Tekme ata ata üstünlük kuruyor dersen anlarım. İlk hamle de aldı aldı. Yoksa koridor kanadı. Gökhan bu.

Son düzenleme:
Telles gitsin plaj futbolu oynasin reis, bugun iyi degildi katiliyorum ama saglam kaliyor cogu pozisyonda ben memnunum genel olarak,Quinn ustadi analim bu vesile ile

Gökhan ne oynadı yahu? Bende onu anlamıyorum. Selçuk ta ki gereksiz abartmalar Gökhan için başladı. Bu adamın rezalet performansları yüzünden sürekli Sabri denenmedi mi orada milli takımda ? Seyirci gazıyla kafa göz dalıyor herkese. Tekme ata ata üstünlük kuruyor dersen anlarım. İlk hamle de aldı aldı. Yoksa koridor kanadı. Gökhan bu.

Gökhan iyi bir sağ bek. Hoş zaten iyi değilse zaten Carole'ü daha da kötü kılar bu durum zira hem Yasin'i hem de Carole'ü ezdi uzun süre.

Bugün rezaletti ama bence o kadar kötü bir oyuncu değil.

Defol be. Topu kaptırdın adamın arkasından yürüdün resmen gol yedik sonra. Rezil.

Böyle oyuncuların yeri yok.
Topu kaptırdı yürüdü. Sakatlansan dahi koşacaktın o topun peşinden.
Haysiyetsiz bitmiştir gözümde.

Yoruma gel! Sanki Sabri gibi topu kaptırdıktan sonra geri koşmadı adam.
Sakat adam nasıl koşsun?

koşacak birader sakatlık uğrunada olsa koşacak.
o parayı boşuna almıyorsun. sabri de olsa koşacak sneijder de olsa koşacak.
bıraksın sakat ayağını depara mı kalktı da sakatlandı orada? yada ayağın mı kaldırdı da sakatlandı?

Abartmaya devam ezildi resmen Olcan bile fark yarattı hala savunuluyor ilginç birde bu adamın savunma yönü kuvvetliydi haha

Telles bunu top diye oynar

Abartmaya devam ezildi resmen Olcan bile fark yarattı hala savunuluyor ilginç birde bu adamın savunma yönü kuvvetliydi haha

Telles bunu top diye oynar
Bu başlıkta da; futbol ile, takım ile, futbolcularımızın performansı ile hiçbir alakan olmadığını tescillemiş oldum. Özetlerden takımı takip etmeye devam et bakalım. :)

Bu başlıkta da; futbol ile, takım ile, futbolcularımızın performansı ile hiçbir alakan olmadığını tescillemiş oldum. Özetlerden takımı takip etmeye devam et bakalım. :)

Senden fazla takip ettiğim kesin merak etme :) Senin kadar nefret dolu bakmıyorum iyi oynarsa iyi oynadı diyebilecek insanım hatamıda kabul ederim yanıldığımı söylerim

Geri
Üst Alt