Senden fazla takip ettiğim kesin merak etme :) Senin kadar nefret dolu bakmıyorum iyi oynarsa iyi oynadı diyebilecek insanım hatamıda kabul ederim yanıldığımı söylerim
Demene gerek yok iyi oynuyor zaten. Defansif bilgi, beceri ve atletizm anlamında son yıllarda ki en faydalı transferimiz. Maliyeti de düşük.

Sana göre iyi oynuyor ben ileride top kaybından başka birşey görmüyorum
Eğer bek oyuncumuzu birtek yaptığı pas hatalarıyla eleştirecek seviyeye gelmişsek bu olumlu birşeydir. Ki bir sürü asistini harcadı şu ana kadar Podolski ve Umut boş kaleye atamayarak. Takılma çok. Adam her zaman olması gereken yerde. Çalım yemiyor. Hava topu vermiyor. Her hücumda var. Git-gel kondüsyonda bitmiyor. Daha ne olsun.

Eğer bek oyuncumuzu birtek yaptığı pas hatalarıyla eleştirecek seviyeye gelmişsek bu olumlu birşeydir. Ki bir sürü asistini harcadı şu ana kadar Podolski ve Umut boş kaleye atamayarak. Takılma çok. Adam her zaman olması gereken yerde. Çalım yemiyor. Hava topu vermiyor. Her hücumda var. Git-gel kondüsyonda bitmiyor. Daha ne olsun.

İlk maçlardan sonra beklentim aşırı artmıştı.Özellikle İnter maçında hayran kalmıştım.Fakat o maçtan beri hücuma katkısı tartışılır bence.Yasinle uyum yakalayamadı geçen sene Telles-Yasin-Sneijder üçgenini çok beğeniyordum.Aynı şeyi Carole için söyleyemiyorum zamanla açılır belki bilemem

İlk maçlardan sonra beklentim aşırı artmıştı.Özellikle İnter maçında hayran kalmıştım.Fakat o maçtan beri hücuma katkısı tartışılır bence.Yasinle uyum yakalayamadı geçen sene Telles-Yasin-Sneijder üçgenini çok beğeniyordum.Aynı şeyi Carole için söyleyemiyorum zamanla açılır belki bilemem
Hücuma katkısı nasıl yoktur? Hücuma katkı ölçütümüz ne mesela? Aç oynadığı bütün maçları izle çizgiden bir sürü asistlik top kesti. Umut hepsini harcadı. Podolski de harcadı. Acemi olduğunu, hücuma çıkarken çekingen olduğun bende düşünüyorum ama katkısı olamayan bir adam değil kesinlikle. Bir kere birebir kaldığında çalım denemelerini daha çok yapması lazım çünkü bilekleri bunu yapmaya müsait. Zamanla çizgiye daha çok inip o toplar forvet oyuncumuz tarafından ağlara girecektir. Sonuçta o pozisyonlar gol olmadıkça ön plana çıkmayacak hücum performansıyla bu belli oldu.

Ben şimdilik defansif anlamda değerlendiriyorum kendisini. Gayet yeterli görüyorum. Yeterli demekte kusursuz bir adam demek değil tabiki de.

bu adamın savunması üst düzey hücum da çok etkili değil zaten geliştirse takımda zor tutarız
ayrıca bazıları gibi sürekli kendini yere atıp top kaptırıp rakibe hücum şansı vermeyerek baya bir katkısı var

Son düzenleme:
Galatasaray'da sol arka adalesinde yırtık tespit edilen Carole 1 ay sahalardan uzak kalacak.

Hücumda daha iyi olması için önüne iyi bir kanat oyuncusu koymamız lazım

En iyi kanat oyuncumuz yasin durumun ne derece kötü olduğu ortada

Son düzenleme:
koşacak birader sakatlık uğrunada olsa koşacak.
o parayı boşuna almıyorsun. sabri de olsa koşacak sneijder de olsa koşacak.
bıraksın sakat ayağını depara mı kalktı da sakatlandı orada? yada ayağın mı kaldırdı da sakatlandı?

ayagina kramp girse ay ayagim diye yere yapişacak adam bunlari söylüyor:D

bıraksın sakat ayağını depara mı kalktı da sakatlandı orada? yada ayağın mı kaldırdı da sakatlandı?

Bence forumun en saçma mesajı olabilir. Adminlerden değerlendirilmesini talep ediyorum. :hat:

Mantığa bakın sakatlansada koşacakmış.O andaki acıyı ancak yaşayan bilir.Adam 1 ay gitmiş zaten.Sanki herif keyfinden bıraktı koşmayı.

O4O54wt.jpg

Belliki hayatında hiç futbol oynamamışsın o sakatlığı bende yaşadım bıçak sokulmuş gibi oluyorsun nasıl koşacaksın ancak Burak gibi futbol fukaraları koşmaya devam eder belki.

Belliki hayatında hiç futbol oynamamışsın o sakatlığı bende yaşadım bıçak sokulmuş gibi oluyorsun nasıl koşacaksın ancak Burak gibi futbol fukaraları koşmaya devam eder belki.

Arka adele sakatken o bacakla koşayım deseydi zaten kıçından dizine kadar yırtabilirdi bile. Bi daha da top mop oynayamaz zaten o saatten sonra. Sekmeden yürürse şükretsin.

uploadfromtaptalk1446027256946.webp

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan yorum yapacağız diye saçmalamayın yahu.Her konudada fikriniz olmasın bu kadar herşeyi bilen bir insan topluluğu yoktur hiçbiyerde.Geçenlerdede Stoke city bile bizden çok transfere para buluyor diyen birisi vardı.Stoke City'nin geçen seneki yayın havuzundan gelen geliri 75 milyon 679 bin Sterlin olduğunu bilmediği için ezbere atıyor işte.Söyleyincede ses seda yok.:D

Bizim taraftar yabanci komisyon transferinin 30 mac kötü oynadigini görmeden destegini cekmez.

Kas tendon yırtılmalarında hasrın derecesine göre şiddetli Ağrı ve fonksiyon kaybı oluşur. Özellikle 3.-4 .derece yırtılmalarda fonksiyon kaybı belirgin olacağından isteseniz de koşamayabilirsiniz kaldı ki yırtılmış bir kası kasmak kasın sağlam kalan yerlerinin de yırtılmasına neden olarak o kasın iyileşme süresini uzatacağı gibi yırtılan bölgede yeni Oluşan kaslarda fibrozis (sert ve fonksiyonsuz bir doku haline gelme) oluşacağı için profesyonel spor hayatınız tehlikeye girer. He bir futbolcu kad yırtılmasını hissedip yine de golü basketi sayıyı her neyse engellemeye çalışıyorsa kusura bakmayın da biraz maldır.

Geri
Üst Alt