Olcanın defansif yönü berbat. Carole bu takımın banko sol bekidir. Telles olsa o zaman tartışılırdı ama Olcan çok yetersiz, kilo vermiş biraz kendine güven gelmiş

Yasin den bıktım artık o spastik çalım denemelerinden gına geldi, o oynayacağına Olcan oynasın orada. En azından beyinsiz değil Yasin gibi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yasin yerine olabilir. Formdayken oynasın.

Olcanın defansif yönü berbat. Carole bu takımın banko sol bekidir. Telles olsa o zaman tartışılırdı ama Olcan çok yetersiz, kilo vermiş biraz kendine güven gelmiş

Yasin den bıktım artık o spastik çalım denemelerinden gına geldi, o oynayacağına Olcan oynasın orada. En azından beyinsiz değil Yasin gibi.

adam zaten trabzon da sağ açık olarak parlamadı mı?

adam zaten trabzon da sağ açık olarak parlamadı mı?
Pek hatırlamıyorum ama olabilir. Bize gelmeden önce sol bek-sol kanat oynuyordu Trabzonda o sezon ve çok formdaydı, skora katkısı da fazlaydı. O dandik Trabzon kadrosunu taşıyordu tek başına resmen.

Ben artık kim oynarsa oynasın yeterki Yasin oynamasın modundayım.

yasin icin hükmü vermistik zaten. ilk 11 topcusu degil.

sonradan oyuna girdiği maclarda katkı sağlıyor.

sonuc olarak calımı sevdiginden yorgun savunmalar tam yasin'e göre..

yasin icin hükmü vermistik zaten. ilk 11 topcusu degil.

sonradan oyuna girdiği maclarda katkı sağlıyor.

sonuc olarak calımı sevdiginden yorgun savunmalar tam yasin'e göre..
Çalımı seviyor ama atamıyor. Ancak yorgun rakiplere karşı topu ileri atıp peşinden koşarak birşeyler yapabilir zaten.

Geçen sezon tamamen istisnaydı bunu da görmek zor değildi zaten. Her şampiyonlukta sürpriz isimler öne çıkar. Muslera ve Sneijderin öne çıkması normal ve beklenilir ama Yasin'in bu sezon böyle olacağı apaçık ortadaydı.

Neyse kim oynarsa oynasın umrumda değil, Yasinin saçmasapan hareketlerine ve pas tercihlerine dayanamıyorum artık.

Çalımı seviyor ama atamıyor. Ancak yorgun rakiplere karşı topu ileri atıp peşinden koşarak birşeyler yapabilir zaten.

Geçen sezon tamamen istisnaydı bunu da görmek zor değildi zaten. Her şampiyonlukta sürpriz isimler öne çıkar. Muslera ve Sneijderin öne çıkması normal ve beklenilir ama Yasin'in bu sezon böyle olacağı apaçık ortadaydı.

Neyse kim oynarsa oynasın umrumda değil, Yasinin saçmasapan hareketlerine ve pas tercihlerine dayanamıyorum artık.

Yasin veya baska bir yerli umrumda degil, alayı gitsin.

CL standartlarında bir takım kurmamız lazım, bunun icinde atletik yapı ve disiplin seviyesi yüksek oyuncular şart, sonra teknik gelir.

İskandinavlar kurtulusumuz olabilir.

Linnes tutmalı, tüm dualarım onunla olacak.

Linnes İskandinav ülkelerine acılmamız icin anahtar olacak.

adam 2.5 aydır oynamıyor , son 2.5 aydır iyice dibe vurduk

tabii ki bunun tek sebebi carolenin sakatlanması değil ancak bu durumda en son sallanacak oyuncu kendisi olmalı , değil mi ama

Telles'in sol bacağı değil maalesef.

Telles'i kiralayip ondan daha kotu bi adam almak hamzaoglu kafasidir.Carole'yi abartmayin lutfen kebapciyi bile kesemez

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yillarca bekledigimiz telles'i kovdular, bunu aldilar. bu da 3 aydir sakat. sol bek? yine, yeni, yeniden hakan balta :red:

Ben bu adamı bayağı beğeniyorum. Siz niye bu kadar tepkilisiniz anlamıyorum.

tapatalk

Geri
Üst Alt