Herneyse burdaki çoğu kişi carole-olcan sol ikilisini ,olcan-yasin veya carole-yasin ikilisine tercih eder.Bir tek denizlee tercih etmez.

Takımın her maçını izlemiş İnter taraftarı Telles hakkında genelde pozitif düşünüyor. Serie A Süper Ligden daha kaliteli bir lig olduğunu tartışmazsınız herhalde

Gecen sezonun en kilit isimlerden birisiydi Telles, ama GG ve reys gibi 1000 orta yapmazsa = çöp
Aynı maçları izlediğimiz Inter taraftarı Tellesi beğenmişse Inter taraftarındadır problem. Ki burda tek bir insan gibi bahsetmişsin. Hangi kitleyi baz aldın?

Verimsiz bir adam zorlamaya gerek yok.

Olcan kolay rakiplere karşı veya gol atmamız gerektiği maçlarda faydali olabilir

Defansif anlamda ne kadar kötüse ofansif anlamda o kadar iyi bir bek için

Biraz daha hızlı olsaydı iyi wingback olurdu

Torbacın kim Çükrü pmden noyu pasla acil.
Şükrü haklı yav. Telles bayağı geliştirmiş. Daha doğrusu takım savunması gelişmiş olduğu için daha sağlam duruyor. Bizdeyken de beğeniyordum ben ama güçsüzlükten kaptırdığı toplar, sırtı dönükken yere düşüp kaptırdığı toplar falan sinirlerimi bozuyordu.

tapatalk

Sabri sürekli 3. kanat oyuncusu olarak oynarken Telles sürekli geride kalarak defansif balansı sağladı ama 2 trilyon orta yapmadı diye çöp mualemesi yapmayı devam edin.

İtalya'nın şampiyonluk için savaşan takımda sürekli oyun zamanı alıyor gelmişsiniz Carole böyle Carole şöyle. Kötü oyuncu olduğunu söylemiyorum ama daha ilk sezonunu geçirsin ona göre yorum yapın Tanrı aşkına. Bazılarını inanirsak kadromuzda Fransız Alaba var :D

Olcan kolay rakiplere karşı veya gol atmamız gerektiği maçlarda faydali olabilir

Defansif anlamda ne kadar kötüse ofansif anlamda o kadar iyi bir bek için

Biraz daha hızlı olsaydı iyi wingback olurdu
Olcan önde oynadığında işe yaramıyor ama geriden gelip iş yapabiliyor. Biz onu 15 gollü adam olarak almıştık halbuki.

Sevgili modlar,
Şükrü ERDEN isimli okuduğunu idrak edemeyen, idrak edemediği konu üzerinden birde akıl vermeye çalışan heyecanlı arkadaşı alalım konudan lütfen.

Kim bu Inter taraftarı? Sarı saçlı mavi gözlü birimi?

Ben 5 6 milyonluk bir kitlenin ortak fikrinin bu olduğu kanısına nasıl vardın merak ediyorum :)

Alex Telles - Page 10

Telles için Mancini'nin kalmasını bile isteyen var.

İngilizcen iyi olup olmadığını bilmiyorum ama "awesome" ne olduğunu bilyorsundur :)

Bariz hata göstermez zaafı. Zaaflar bariz hata potansiyelini doğurur. Önüne gelen vurup geçiyor Olcanı. Ters toplarda kontralarda, defansif aksiyon gerektiren durumlarda nerede duracağını bilmeden oyunun akışına göre davranan bir adam.

Doğru pozisyon almak birçok hatayı önler.

Beklerin alması gereken pozisyonları çok iyi biliyorsun. Ben o kadar anlamam. Bariz hata deyince akılda kalacak bir şey olmalı. Carole nin Astana maçının son dakikasında kendi kalesine attığı gol gibi.

Inter taraftarı cahil beyler boşuna tartışmayın artık

Mert Yüksel José > Selçuk bildiği gibi İnterde oynayan Telles hakkında ' da doğrulari söyleyerek neden GSE'li olduğunu bir kez daha bizlere hatırlattı

Olcan´in ofansif istahi, Telles´in pas oyunu olsa, dünyanin en iyi sol beki olur... Ücünü bir oyuncu haline getirmemiz lazim. Basis olarak niye Carole´i sectim ? Siyahi, ve uzun boylu.

Carole her türlü daha komple topçu. Telles kariyeri boyunca ham bir adam olarak kalacaktır. Ne defansı çok iyi ne hücumu. Risksiz etliye sütlüye karismayan bir adam.

Carole yedek olduğunu hissedince biraz hırslanmış. Daha dikkatli oynuyor son 2 maçtır.
Carole Linnes ve Sneijder bende kredisi inanılmaz olan üçlüdür Denizliye bir tık gıcık olmamın sebebidir carole varken olcanı sol bek oynatamazsın hain misin ?

Telles her 2 türlüde iyi diyemeyiz.

Bu arada İnsua atletico madride gitmişti yedeginde sürünüyordu. Şmdi Reyal velacano'da oynuyor. Bu onun müthiş oyuncu mu oldugunu gösteriyor. Menajer işi ile gider anca oralara. 2 seneye küme düşmeme takimina gider.:D

Insua suan VfB Stuttgartta oynuyor.. ve her mac ilk 11'de ;)

Velacano'dan oraya gitmiş. En son orda görmüştüm. Stutgartt ortalama bir takim işte. Orada iyi oynuyor mu. Bizde de Umut hep 11'de ne yapacagiz:)

maclari takip etmiyorum ama bir kac gün önce Insua'nin facebook sayfasinda Stuttgart taraftarlarinin yorumlarini okudum ve sadece pozitif yorumlar ile karsilastim

Geri
Üst Alt