- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Carole iyi adam, fizigi saglam, ve defansif acidan cok iyi bir bek bana göre. Bukadar kaotik bir savunma anlayisinda, adam isini gayet iyi yapiyor.
Carole içinde istatistik bekliyoruz adem bey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Carole iyi adam, fizigi saglam, ve defansif acidan cok iyi bir bek bana göre. Bukadar kaotik bir savunma anlayisinda, adam isini gayet iyi yapiyor.
Carole içinde istatistik bekliyoruz adem bey![]()
Örnek aldığı topçu o zaten. En çok ona benzetiliyordu zaten Fransa basınında ama şansı yok adamın önünde kurzawa evra gibi adamlar varAbidal gibi defansif bir bek. Kimse sol taraftan yardırmasını beklemesin ama defansif olarak çok güven veriyor. Beton gibi...
Sent from my iPhone using Tapatalk
paylastik bile zamaninda, istatistikler defansif anlamda verimini teyyit etmektedir zaten. Rakamsal anlamda, büyük bir negatif trend sözkonusu, sakatlik döneminde.
Semihe gelince her hafta istatistik paylaşıyodun olmadı bu şimdi![]()
gorusumu temellendirmedim, buna ragmen sadece satasmak icin yorumumdan alinti yapman klasik bir delikanli performansi olmus :k19: sanirim yapmak istedigin sey "neden boyle dusunuyorsun?" sorusunu sormakti
carole'un pas, yer tutma vs. ozelliklerini degerlendirebilecek kadar fazla sayida macini izledim.
telles klasik guney amerika topcusu, ince bilekli, dar alandan topu cikarabilecek tipte bi oyuncu. Telles yedigi press'e ragmen topu sneijder'le ya da baska takim arkadasiyla bulusturabilir cunku sadece savunma odakli dusunmuyor. Bu anlamda topla guven veren bir oyuncu olmasinin yaninda, pas oyununa katkisinin da carole'den daha fazla oldugunu dusunuyorum. Top kanatlara indiginde sadece geri donen ya da gordugu ilk oyuncuya topu yuvarlayip pozisyonunu koruyan bir sol bek degil; yaratici, oyunun atak-savunma bolumunu dengeli oynayabilen bir sol bek tercih ederim.
eminim sneijder'de boyle bir sol bek tercih eder![]()
Yok artık. Telles neymiş böyle. Bilekleri odun gibi bu Telles'in daha hiç ince bir bilek hareketi, çalım vs. görmedim kendisinden. Dar alanda ince bilek hareketleri ile topu çıkarıyormuş tamamen sallama bir yorum. Telles hiçbir yeteneği ve becerisi olmayan bir futbolcu bozuntusu olduğu için ne hücum nede savunmada herhangi bir katkı veremez/vermedi. Sneijder ile pas uyumu falan bunlarda sallama şeyler aldığı topu tekrar vermek dışında bir şey yapmadı.
Carole Telles'ten çok daha iyi bir bek hatta karşılaştırılmaları hata. 1 yaş var aralarında bu arada. Carole'dan her şeyi tam yapmasını bekleyip Telles'in hiçbir şey yapmadığı halde ama kendini geliştiriyo o yaa demekte saçmalık.
ikinci bolumu ustume alinmiyorum cunku ona karsi bi gorusum yok. Bu oyuncular gelisime acik, bu nedenle oyun karakterleri ve takima uyumu uzerinden yorum yapmak daha faideli olacaktir.
ote yandan pas oyununa katkisi ve cizgide orta saha oyunculariyla uyumu acisindan telles'in ustun oldugu bariz.
boldladigim kisim icin ise, el insaf diyorum
![]()
Bu gif ile mi cevap veriyorsun ? Futbolcularımızın bir çoğunu yakından gördüm antrenmanda hemen hepsi bu tarz hareketleri yapabilir.
Bu hareketi ben bile yapıyorumBu gif ile mi cevap veriyorsun ? Futbolcularımızın bir çoğunu yakından gördüm antrenmanda hemen hepsi bu tarz hareketleri yapabilir.