Çok dengesiz bi herif yaw. Fena topçu değil ama, kalsın.

Sistemli bir takimda daha fazla göze girecegini düşünüyorum. Bundan iyisini biz alamayiz şu an. Hemde bu maliyette. Bugün en diri adam buydu

Fizik gücü otursun daha verimli olur bugün iyiydi

Yedigimiz golde hata fln yok, net bir sekilde foul var adama. Resmen taban yapip giriyor topa, 100% foul, tartismali bile degil. Hakem rezil idi.

Carole hakkinda sunu diyebiliriz: Taraftarin sorunu her pozisyona sifir hatali Alaba kalitesinde adam istemesi. Her bölge'ye Sneijder kalitesinde adam da alamazsin heralde. Yani kisaca iyi bir takim oyuncusu Carole.

Bu takimda bu performansi bile cok sasirtici ve basarili.

iyi oyun cıkardı. seneye iyi bir carole izleriz inş.

savunma yönüne cokta takılmamak lazım. bek oyuncularından stoper katkısı beklemek zor.

dünya devlerinin bekleri bile zorlandıklarında savunmada hata yapabiliyor.

Genelde iyi oynuyor abartmayalım

Tüm sezon tek LB olarak oynadığını unutmayalım. Olcan gerçek LB değil.

türkiyenin en iyi sol beki..Şanssız çünkü çok kötü bi zamanada geldi riera kalitesi tekniği var.İyi ortaları ve güçlü fiziği vara

Çok net söylüyorum bizim ön liberomuz Mehmet Topal olsa şimdi Carole Caner'den falan iyi olarak gösteriliyordu,

Carole yediğimiz golde çevresinde 2 oyuncu ile karşı karşıya kaldı,peki destek nerede ????

Ayrıca Rizespor'lu oyuncu orta yaptığında golü atan oyuncuyu marke etmesi gereken Sabri'nin ne yaptığını izlediniz mi ????

Çok net söylüyorum bizim ön liberomuz Mehmet Topal olsa şimdi Carole Caner'den falan iyi olarak gösteriliyordu,

ön libero tek basına yetmez. +defansa liderlik yapıp beklerin hatalarını kapatabilecek stoperler lazım.

ujfalusi bu görevi cok ii yapıyordu.

kısaca beklerin geriye dönüslerinde takımın sıkıntı yasamaması icin ön libero ve stoper oyuncularının acık kapatması gerekiyor.

Geri
Üst Alt