linnes konusunda da sabırlı olursunuz inşallah

Telles kadar atak yönünüde geliştire çok müthiş olacak

defansif yönden Carole

ofansif yönden Telles

tabi seneye ikiside takımda olursa yıllarca sol bek sorunu çekmeyiz

Harikulade bir oyun sergiledi.

Très bien joué :ka21:

Ben Telles'in 5 civarı bir teklif gelirse satılması taraftarıyım.Sol bekte Carole ve Telles çok lüks olur diğer bölgelerde eksiğimiz varken.

Kesinlikle katılmıyorum sana Uğur. Galatasaray'a lüks değil kesinlikle bu iki oyuncu. Normalde bizim öyle hayaller kurmamız lazım ki Carole yedek olmalı. Mesela Hakan Ünsal filan olsa Carole forma görebilir mi? Hayır. Galatasaray böyle takım. Elmander-Baros-Drogba-Burak filan aynı anda takımda olan ekiptir Galatasaray.

Kesinlikle katılmıyorum sana Uğur. Galatasaray'a lüks değil kesinlikle bu iki oyuncu. Normalde bizim öyle hayaller kurmamız lazım ki Carole yedek olmalı. Mesela Hakan Ünsal filan olsa Carole forma görebilir mi? Hayır. Galatasaray böyle takım. Elmander-Baros-Drogba-Burak filan aynı anda takımda olan ekiptir Galatasaray.

Gelecek sene sadece ligde olacağız.Olcan Carole orayı idare eder.Normalde kalsın derim ama transfer yapmamız için para lazım.Eksideyiz şu anda.

Telles-Carole ikilisini aynı anda sahada görmek istemem şahsen. Senelerdir açık gibi açığımız olmadı, çalım atan açık seyretmek bizimde hakkımız gına geldi artık.

Geri
Üst Alt