Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Caner ınter ile anlaştı galibaCarole-Telles güzel olur, Olcan'ı ne yapıp edip göndermemiz lazım. Bonservisi elinde olan Caner Erkin'i yuvasına tekrar döndürebilirsek, o zaman Telles'i satarız.
Caner ınter ile anlaştı galiba
Caner I boş ver de topal ı almalıyız gerçekten ki ikna etmekte zorlanmayiz onda. Adama fenerin verdiği parayı ver veya biraz daha azını gelir.Evet, o tür söylentiler dolanıyor medyada, ancak araya gidip ikna edebiliriz. Aynı şeyi M.Topal için de söyleyebilirim, hem rakibimize büyük bir darbe vurmuş oluruz hem de daha güçleniriz. Bonservisleri elinde, M.Topal mesela Hamit'ten çok daha az kazanıyor FB'de.
Caner I boş ver de topal ı almalıyız gerçekten ki ikna etmekte zorlanmayiz onda. Adama fenerin verdiği parayı ver veya biraz daha azını gelir.
takımda 2-3 dinamik adam var,ya oynatılmaz ya da 45 dakikada çıkarılır,gerçekten hayretlik bişey teknik ekiplerimiz 3 yıldır.a.q olcan ne ya götünü kaldıramayan adam bu elemanın yerine giriyo bu nasıl bişey ya.akıllı bi t.d olsaydı bu adam bek önünde telles fevkalede dinamik bi sol tarafımız olurmuş.
bu zihniyetle sabri tarik kalir bir sekilde yani
bu zihniyetle sabri tarik kalir bir sekilde yani
Ben Telles'in 5 civarı bir teklif gelirse satılması taraftarıyım.Sol bekte Carole ve Telles çok lüks olur diğer bölgelerde eksiğimiz varken.
Ben Telles'i begenmiyorum 5-6 milyon euro veriliyorsa hemen göndersinler. Carole iyi bir takimla daha fazla verim verir.
Ben Telles'i daha cok begeniyorum ama aralarinda fazla fark yok.Telles'in piyasasi daha iyi oldugu icin satilmasinda beis gormuyorum
Yaw tellesin 10 üzerinden değerlendirirsek 5 den yukarı hangi özelliği var millette ki bu teles aşkını ben anlayamıyorum he kalsın iş yapar ama asla tatmin etmez carole form tutarsa daha faydalı oyuncu olur..Benim için ideal olan Carole. Defansi iyi hava toplari iyi. Telles'te bu 2'side yok. Hücumuda burda ballandirildigi gibi iyi degil. Sen begeniyorsan birşey diyemeyiz renktaş. Sorun degil![]()