niye lüks oluyormus Carole+Telles, yedeklerimiz de kaliteli olsun iste

Carole-Telles güzel olur, Olcan'ı ne yapıp edip göndermemiz lazım. Bonservisi elinde olan Caner Erkin'i yuvasına tekrar döndürebilirsek, o zaman Telles'i satarız.

Caner ınter ile anlaştı galiba

Evet, o tür söylentiler dolanıyor medyada, ancak araya gidip ikna edebiliriz. Aynı şeyi M.Topal için de söyleyebilirim, hem rakibimize büyük bir darbe vurmuş oluruz hem de daha güçleniriz. Bonservisleri elinde, M.Topal mesela Hamit'ten çok daha az kazanıyor FB'de.

Evet, o tür söylentiler dolanıyor medyada, ancak araya gidip ikna edebiliriz. Aynı şeyi M.Topal için de söyleyebilirim, hem rakibimize büyük bir darbe vurmuş oluruz hem de daha güçleniriz. Bonservisleri elinde, M.Topal mesela Hamit'ten çok daha az kazanıyor FB'de.
Caner I boş ver de topal ı almalıyız gerçekten ki ikna etmekte zorlanmayiz onda. Adama fenerin verdiği parayı ver veya biraz daha azını gelir.

Caner I boş ver de topal ı almalıyız gerçekten ki ikna etmekte zorlanmayiz onda. Adama fenerin verdiği parayı ver veya biraz daha azını gelir.

Yüksek bonservis ücretleri ödeyecek ekonomiye sahip olmadığımız için, bonservisi elinde olan oyuncuları yüksek maaşlara ikna etmekten başka bir seçenek kalmıyor. Dursun bunu da akıl edemez muhtemelen, gider Donk ayarında oyunculara ikişer üçer milyon eurolar döker.

Ne var bu Telles'te arkadas anlamıyorum Carole kötü oynadığında Telles'te Telles, iyi oynadığında arkada Carole önde Telles.. Ne oynadıda bizde bu kadar hastası oldunuz bu adamın. Galatasaray'ın en kötü zamanlarında bile Keita, Kewell, Arda, Gio hatta ve hatta Pino gibi kanatları vardı ben artık kanat gibi kanat izlemek istiyorum Yasin'i de Telles'i de Olcan'ı da kim hepsi yollanmalı sene sonunda.

çok seviyorum bu elemanı,abidal-evra karışımı mübarek,top rakipteyken atik olmasını çok seviyorum diğer davar futbolcularımız gibi bakmıyo rakibe

takımda 2-3 dinamik adam var,ya oynatılmaz ya da 45 dakikada çıkarılır,gerçekten hayretlik bişey teknik ekiplerimiz 3 yıldır.a.q olcan ne ya götünü kaldıramayan adam bu elemanın yerine giriyo bu nasıl bişey ya.akıllı bi t.d olsaydı bu adam bek önünde telles fevkalede dinamik bi sol tarafımız olurmuş.

dar ağacında olsak bile son sözümüz bek=carole,önünde telles olur.adam gibi td(Bielsa)banko oynatır bunu.

Murhan sen öyle diyorsunda zirt pirt fikir degistiyorsun.. Daha gecen bi halt olmaz tipinde mesaj atiyordun.

Carole sakatliktan döndü bunu unutmayin ayrica. Bu tip oyunculara sabir gösterin. Kötü dönemleri elbette olacaktir ama kalite ve kumas var.

Carole ve Telles ideal bir sol bek rotasyonu oluşturacaktır. Telles gerektiğinde önde de oynayabilir.
Sağ bek için de aynı şekilde defansif yönü kuvvetli birini alıp Linnes ile rotasyona sokmalıyız.

Ben Telles'in 5 civarı bir teklif gelirse satılması taraftarıyım.Sol bekte Carole ve Telles çok lüks olur diğer bölgelerde eksiğimiz varken.

Ben Telles'i begenmiyorum 5-6 milyon euro veriliyorsa hemen göndersinler. Carole iyi bir takimla daha fazla verim verir.

Ben Telles'i begenmiyorum 5-6 milyon euro veriliyorsa hemen göndersinler. Carole iyi bir takimla daha fazla verim verir.

Ben Telles'i daha cok begeniyorum ama aralarinda fazla fark yok.Telles'in piyasasi daha iyi oldugu icin satilmasinda beis gormuyorum

Ben Telles'i daha cok begeniyorum ama aralarinda fazla fark yok.Telles'in piyasasi daha iyi oldugu icin satilmasinda beis gormuyorum

Benim için ideal olan Carole. Defansi iyi hava toplari iyi. Telles'te bu 2'side yok. Hücumuda burda ballandirildigi gibi iyi degil. Sen begeniyorsan birşey diyemeyiz renktaş. Sorun degil:D

Bu takımda böyle oynayan topçu eski kadroda telles den iyi oynardı

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

Benim için ideal olan Carole. Defansi iyi hava toplari iyi. Telles'te bu 2'side yok. Hücumuda burda ballandirildigi gibi iyi degil. Sen begeniyorsan birşey diyemeyiz renktaş. Sorun degil:D
Yaw tellesin 10 üzerinden değerlendirirsek 5 den yukarı hangi özelliği var millette ki bu teles aşkını ben anlayamıyorum he kalsın iş yapar ama asla tatmin etmez carole form tutarsa daha faydalı oyuncu olur..

Geri
Üst Alt