- 30 Mayıs 2011
- 22.035
- 1.189
- 1.653
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayri reis fransa dan 3-4 tane daha kapsak böyle seneye rahat şampiyon oluruzbize boyle adamlar lazim
hayri reis fransa dan 3-4 tane daha kapsak böyle seneye rahat şampiyon oluruz

Ah bi de önünde kanat olsa

Telles gelince belki arkalı önlü oynarlar![]()
Ben de bunun hayalini kuruyorum. Onde Telles arkada Carole muthiş olur.Telles gelince belki arkalı önlü oynarlar![]()
Ben Telles'in 5 civarı bir teklif gelirse satılması taraftarıyım.Sol bekte Carole ve Telles çok lüks olur diğer bölgelerde eksiğimiz varken.
Kesinlikle katılmıyorum sana Uğur. Galatasaray'a lüks değil kesinlikle bu iki oyuncu. Normalde bizim öyle hayaller kurmamız lazım ki Carole yedek olmalı. Mesela Hakan Ünsal filan olsa Carole forma görebilir mi? Hayır. Galatasaray böyle takım. Elmander-Baros-Drogba-Burak filan aynı anda takımda olan ekiptir Galatasaray.
Öylede nerden bulacak bizim bu yönetim öyle kanat oyuncuyuTelles-Carole ikilisini aynı anda sahada görmek istemem şahsen. Senelerdir açık gibi açığımız olmadı, çalım atan açık seyretmek bizimde hakkımız gına geldi artık.
Öylede nerden bulacak bizim bu yönetim öyle kanat oyuncuyu