%20 birimine nasıl bir hesaplama ile ulaştınız Adem bey açıklığa kavuşturursanız seviniriz :D

Ayrıca o dediğin biraz zor çünkü Yasin'in beyni yok, o kadarını bile düşünemiyor. Hatta Sabri den bile daha beyinsiz olduğunu düşünüyorum ben.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Sezon basindan beri izledigim maclar dogrultusunda, bir göz hesabi. Buna Olcan´i da katabiliriz, sol bek oynadigi maclarda. Galatasaray´in sezon basindan beri, iyi bir sekilde funksiyon gösterebilecegi tek bölgesi sol kanat, cünkü sürekli aktif olan bölge orasi. Carole´in de bitiriciligi gayet iyi olan paslari, bu nedenden dolayi ortaya nerdeyse hic cikamadi. Olcan oralarda zaten etkili. Bir cok macta bize bu durum bir spark getirir, ve bu durumlara düsmememizi saglardi. Yani cok fazla puan kaybetmezdik...

Sorun begin olsa, gecen sene Telles´e o paslari atmazdi. Demekki atabiliyor. Bu sene o paslari neden atmadigini arastirmak lazim. Bence bencil bir oyuncu, ve ilk 11 garantisi aldigindan beri de basina buyruk hareket ediyor.

Hamzaogluna gecen sene cok kizildi oyundan hep erken cikariyor diye, ama adam öyle yaparak, sürekli takim icin oynamasini saglamis.

Seneye sol bek sıkıntısı çekmiyecez gibi duruyor.Seneye daha iyi olacağını düşünüyorum.

Tarık'a Donk'a falan savurduğumuz paraları düşününce bence ucuz fiyat/performans olarak bakarsak :D

Bu kulübün bu seneden sonra bırak 1.5'u,300 bin Euro'sunu bile savurmaya hakkı yok bana göre.O kadar kötü durumdayız ki maddi açıdan,Dursun Özbek'ten başka bir tane aday çıkamıyor o yüzden kimse ses edemiyor Dursun'a.

Telles'e saglam fiyat biçmezlerse onu da alıp uzun yıllar sol bek sıkıtntısı yasamayız.

Bu kulübün bu seneden sonra bırak 1.5'u,300 bin Euro'sunu bile savurmaya hakkı yok bana göre.O kadar kötü durumdayız ki maddi açıdan,Dursun Özbek'ten başka bir tane aday çıkamıyor o yüzden kimse ses edemiyor Dursun'a.

Sirf bu seneden itibaren degil, aslinda cok cok önceden bu politika sürdürülmeliydi. Acayip bir para savurma "becerimiz" var kulüp olarak. Normal degil bu.

Bursa maçında 80 dakika işgüzar hayalet gibi
Dolandı yok gibiydi. Sonra iki hareket yapti
Kahraman oldu Tu kaka Sabri. Tu kaka Olcan. Tu kaka Yasin.

son maclarda cok etkiliydi tellesden iyi kumasi var 2.ligden gelmesine ragmen

Hahaha adamım Arda gelmiş yine. Coştur bizi yorumlarınla renktaş :D

alındığı gün bu adamda tam futbolcu tipi var demiştim bacaklarının şekli kasları ben futbolcuyum diye bağırıyordu !! lige alıştı seneye çok daha fazla katkı verecektir

Burada çok dengesiz yorumlar var.
Çoğu Günü birlik sonuca göre yapılan yorumlar.
Bu çocuk CL seviyesinde olmayabilir ama kesinlikle süper lige fazlasıyla yeter.

Transfer bu şekilde yapılmalı.

Futbolcuya benzeyen,
karakterli,
mücadeleden kaçmayan ,
altyapı eğitimi sağlam,
kaprissiz,
uygun bonservis,
Fitne fesattan uzak,
Yaşı küçük
Gelişime açık

Carole transferi gibi oyuncular alınmalı.

Lanet gelsin Dursun ve Yonetime!
Dayak yiye yiye gideceksiniz!

Fiyat/performans olarak bakarsak, ustune bir de yas faktörünü koyarsak bence başarılı bir sezon geçiriyor kaldı ki daha gelişime açık bir futbolcu, fiziği de takımdaki çoğu oyuncudan önde, ilk 3 e oynar fizik ve güç konusunda

Geri
Üst Alt