Galatasaray tarihinin fiyat performans olarak en büyük transferi.Sezon boyunca çok iyi oynadı zaten de bugün tek hatası dışında MÜKEMMEL oynadı.Seneye daha da iyi olacak aslan.Linnes'i de Carole gibi oynatarak geliştiririz inşallah seneye.Sonra uzun yıllar bek sıkıntısı yaşamayız.

Bu adam niye iyi oynuyor biliyor musunuz çünkü fiziksel olarak kendisine çok iyi bakıyor. Eminim vitamin atlamıyordur reis, sanki bir atletizm sporcusu kadar iyi beslendiğini düşünüyorum. Bizim futbolcularımızın bu adamdan sporcu ahlakı devşirmesi lazım. Futbolcu dediğin böyle olmalıdır. Tüm Dünya yıldızları da bu sporcu ahlakına sahiptir, Carole'a karşı artıları mental ve teknik olarak kendilerini çok iyi geliştirmiş olmalarıdır.

Telles le iyi cekisecekler.
Sol bekte uzun yıllar sıkıntı yapamayız gibi duruyor

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Telles bokunda boncukla oynar anca Carole böyle oynamaya devam ederse :) he o da gelsin kulübe zenginleşir.

Telles net sağ bacak tırnağı olamaz carolün. Tartışılmaz bir futbol gerçeğidir bu.

Önünde Yasin beyinsizi yerine Bruma gibi yardıran birisi olsaydı etkisini daha fazla görebilirdik.

Maçın sonuna doğru resmen çeşme gibi ter akıyordu yüzünden.
Son nefesine kadar oynadı.
Tebrik ederim

Lanet gelsin Dursun ve Yonetime!
Dayak yiye yiye gideceksiniz!

İlk yarıda müthişti herkesin içinden geçtiği pozisyonda ne övdüm adamı. Devam.

Cok klas bir mac cikardi helal olsun Carole@!!

Bırakın Tr ligini bence fiyat/performans olarak son yılların en iyi transferi.

Helal olsun scout ekibimize.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sakatliktan ciktigi vakit yapilan yorumlar efsane. Neymis, sakatliktan cikan oyunculara sabir göstermek gerekir..

Dursun ulan sen nasıl aldın bunu hayret bişey hala şaşırıyorum tr nin en iyi sol beki

ulan ben bunu beğenmiyordum bir de futbolcudan anlarım sanıyordum demek ki bi bok anlamıyormuşum :asd22:

Geri
Üst Alt