Ben çözemedim bilemedim bu adamı.. ama Telles daha bi efektif adam buna göre

Tam bir vizyon transferi

Son 10 yılda ekibimize gelmiş en iyi sol bek diyebiliriz

Yalnız bizim forum da iyi dönek ha.birkac kişi dışında bu adami başından beri öven yada eleştiren yok.daha birkaç ay önce yerin dibine sokuluyordu bu adam.
Ben ilk geldiğinden beri çık beğeniyorum caroleyi. Biraz adam geçme ve topu ileri taşıma asist yapma özelliklerini geliştirse zaten elimizde tutamayız

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

mükemmel top oynadı, sadece 1 kez fb geçebildi kendisini gökhan gönül'le. 2 ye 1 kaldığı ataklarda bile mükemmel savunma yaptı.

Tam bir vizyon transferi

Son 10 yılda ekibimize gelmiş en iyi sol bek diyebiliriz

Abi sol bek gelmedi ki zaten hic :D Yillardir solbek özlemi cekiyorduk Telles gelene kadar.

Telles & Carole ikilisi bizi kafadan rahat bi 5-6 sene tasir.

Çok iyi top oynadı hücumunu geliştirmel ve önünde Yasin malından başka 1 kanatla görmek lazım

Süper adam la

1.5 milyona mükemmel ötesi transfer

Scout ekibi inşallah bu yaz da bu tip en azından 2 tane adam bulur takıma :)

Bir yerde inanılmaz bindirme yaptı yasin kalası topu atmadı ondan sonra hücumu iyi değil diyenler oluyor da yasin malıyla zor iş

Ona rağmen bence çok iyi ve performansı artarak devam ediyor.

Helal olsun adamsın Carole reyiz

Arka direk Capone gibi reyiz bir abimiz bu seviyeler için yeter artar.Adam tam bir f/p oyuncusu az yakar çok kaçar.

Çok iyi adam.Savunması zaten çok iyi kaya gibi.Hucümda eksik diyoruz fakat önünde tam bir gerizekalı oynuyor.Yasin adlı malla Marcelo bile oynasa afallar hucuma çıkarken.Birde buna telles ten kötü oyuncu diyen futbol ulemaları vardı.Seneye önünde Bruma ile çok daha iyi hücum varyasyonlarına girecektir.

Oo bakıyorum da ilk geldiği zamanlar "Fransa 2. liginden topçu mu alınır yeeaa" diyenler övmeye başlamışlar.

Bizim forum niye bu kadar donek arkadas? Bu adam iyi iste bir mac cop diger mac tasagini yiyeyim olur mu?

Süper adam la

1.5 milyona mükemmel ötesi transfer

Scout ekibi inşallah bu yaz da bu tip en azından 2 tane adam bulur takıma :)

Bir yerde inanılmaz bindirme yaptı yasin kalası topu atmadı ondan sonra hücumu iyi değil diyenler oluyor da yasin malıyla zor iş

Ona rağmen bence çok iyi ve performansı artarak devam ediyor.

Helal olsun adamsın Carole reyiz
budur:hat:

Geri
Üst Alt