Bugüne kadar CL de neden yarı final göremediğimizin kanıtları bunlar hep...

Son düzenleme:
abdullah-gul-insan-hayret-ediyor.jpg

Peki renktaş madem takım size göre başarılı bana laf düşmez.
Bu ne anlayamadım maalesef.
Takımın başarısı veya başarısızlığı tek bir oyuncu üzerinden mi kıyaslıyorsun?
Takım başarısız olunca tüm oyuncular kötü yani. Sneijderi de Hollanda 2ci ligine yollayalım. Muslera'yı köyüne.

Neyse fikirlere saygı göstermek gerekir tabiki. Zaten sadece doğrumu anladım yorumunu diye sormak istedim

Bu ne anlayamadım maalesef.
Takımın başarısı veya başarısızlığı tek bir oyuncu üzerinden mi kıyaslıyorsun?
Takım başarısız olunca tüm oyuncular kötü yani. Sneijderi de Hollanda 2ci ligine yollayalım. Muslera'yı köyüne.

Neyse fikirlere saygı göstermek gerekir tabiki. Zaten sadece doğrumu anladım yorumunu diye sormak istedim

sniejder ile carol umu kıyaslıyoruz şimdi ? biri real madrid leri hollanda milli takımlarını görmüş diğeride fransa 2. ligini ?

Hadi ben futboldan anlamıyorumda sniejder ile carolu kıyaslamak nedir renktaş ?

farklı fikirlere saygı gösterdiğin için sana cvp yazdım..herkesde olmayan bir özellik.bunun için ayrıca teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bazı arkadaşlar fransız ekolu demişler internetten biraz araştırma yaptım...

örneğin CL de en son final oynayan fransız takımı monaco 2003-2004 sezonu onun dışında cl finalı gören fransız takımı yok...kaldıki fransız takımlarının bütçeleri ortada monaco ve psg gibi takımlar inanılmaz paralar harcıyorlar fakat buna rağmen....

milli takım bazında ele alırsak fransa milli takımının neredeyse yarısı afrikalı.fransız olupda göze batan 2-3 oyuncu var.benzema gibi pogba gibi devşirme oyuncuları çıkardığınız zaman geriye pek birşey kalmıyor zaten.

Son düzenleme:
sniejder ile carol umu kıyaslıyoruz şimdi ? biri real madrid leri hollanda milli takımlarını görmüş diğeride fransa 2. ligini ?

Hadi ben futboldan anlamıyorumda sniejder ile carolu kıyaslamak nedir renktaş ?

farklı fikirlere saygı gösterdiğin için sana cvp yazdım..herkesde olmayan bir özellik.bunun için ayrıca teşekkür ederim.
Carole benfica da görmüş bir oyuncu.
Takımın başarısız olduğunu söyleyen sensin ve sonra carole atıyorsun bütün faturayı. Böyle mantık getiriyorsun bende Sneijderi Muslera'yı sorumlu tutarım.
Sneijderi savunuyorsun kariyeri ve ismi var diye ama senin mantığını kunlanarak soruyorum.
Takımı başarılı mı buluyorsun?
Carole Fransa 2ci ligden geldi ya hemen bulundu sorumlu kişi. İsim kariyer seviyesine göre insanlar değerlendirmelerine karşıyım. Bu moda özelikle zaten Türkiye'de hakim ve bu sadece futbol ile sınırlı değil sadece.
Örnek ortada bir suç var. İki şüpheli.
Birisi çoban diğeri diyelim iş adamı aziz yıldırım gibi. Suçlu bariz şekilde aziz ama cezayı sonunda emin olabilirsin ki çoban alacak. Çoban la meşur iş adamı kıyaslamakta da neymiş yahu vur çobana.

Carole benfica da görmüş bir oyuncu.
Takımın başarısız olduğunu söyleyen sensin ve sonra carole atıyorsun bütün faturayı. Böyle mantık getiriyorsun bende Sneijderi Muslera'yı sorumlu tutarım.
Sneijderi savunuyorsun kariyeri ve ismi var diye ama senin mantığını kunlanarak soruyorum.
Takımı başarılı mı buluyorsun?
Carole Fransa 2ci ligden geldi ya hemen bulundu sorumlu kişi. İsim kariyer seviyesine göre insanlar değerlendirmelerine karşıyım. Bu moda özelikle zaten Türkiye'de hakim ve bu sadece futbol ile sınırlı değil sadece.
Örnek ortada bir suç var. İki şüpheli.
Birisi çoban diğeri diyelim iş adamı aziz yıldırım gibi. Suçlu bariz şekilde aziz ama cezayı sonunda emin olabilirsin ki çoban alacak. Çoban la meşur iş adamı kıyaslamakta da neymiş yahu vur çobana.

Yok sen yanlış anlamışsın ben carola faturayı kesmedim ilk yazdığım mesajımı görürsen carolu CL ve Lig için yeterli bulmadığımı ilk transfer edildiğinde belirtiğimden bahsettim,kısaca bu oyuncuyu ilk geldiğinde beğenmediğimi ve oyuncu hakkındaki görüşlerimin geçen zaman zarfında değişime uğramadığını söyledim o kadar.
takımın başarısız olduğunu ben söylemiyorum genel kanı sanki takımın bu sezon pek başarılı olamadığı yönünde...belkide ben yanlış algılıyorum...özür dilerim eğer algılamada sıkıntı yaşadıysam.
zaten benim ne düşündüğümün bir anlam ve önemi yok bizler sıradan insanlar olarak burada görüşlerimizi belirtiyoruz.

Son düzenleme:
Bu kötü sezonun 2 önemli kazanımı.

1-Sinan Gümüş
2-Lionel Carole

Sent from my iPhone using Tapatalk

gelecek sezon çok daha iyi olacağını düşünüyorum bazen telles ile önlü arkalı oynayacaklar,doğru ön libero stoper takviyeleri takımın gerideki kurgusunu çok başkalaştırabilir

Kusursuz bi adam hem ofansda hem defansada diri atletik teknik hırslı süper bi adam...

Eski kulübü Troyes'u ziyaret eden Lionel Carole, altyapıdaki çocuklara Galatasaray forması hediye etti.

ClAnVMGWYAAEFFA.jpg

Aslanım benim Galatasaray sevgisini aşılamaya başlamış

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt