mehmet arıboğan
Kırmızı Üye
- 9 Ağustos 2013
- 1.032
- 0
- 726
Bugüne kadar CL de neden yarı final göremediğimizin kanıtları bunlar hep...
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne anlayamadım maalesef.Peki renktaş madem takım size göre başarılı bana laf düşmez.
Fransadan gelip faydasız olan adam yok..
Carole seneye üstüne koyacak..
Evra gibi stili var..
Yorumlarına antuda devam etmen senin için daha faydalı olur.ilk geldiğindede söyledim ne cl nede 1. lig kalitesinde bir oyuncu,yanılmıyorsam fransa 2. liginden gelmişti ve bence orada kalmalıydı.
Curling. Xd adsadadsFutbol dışına bir spora yönelmeniz sizin hayrınıza olur.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Bu ne anlayamadım maalesef.
Takımın başarısı veya başarısızlığı tek bir oyuncu üzerinden mi kıyaslıyorsun?
Takım başarısız olunca tüm oyuncular kötü yani. Sneijderi de Hollanda 2ci ligine yollayalım. Muslera'yı köyüne.
Neyse fikirlere saygı göstermek gerekir tabiki. Zaten sadece doğrumu anladım yorumunu diye sormak istedim
Carole benfica da görmüş bir oyuncu.sniejder ile carol umu kıyaslıyoruz şimdi ? biri real madrid leri hollanda milli takımlarını görmüş diğeride fransa 2. ligini ?
Hadi ben futboldan anlamıyorumda sniejder ile carolu kıyaslamak nedir renktaş ?
farklı fikirlere saygı gösterdiğin için sana cvp yazdım..herkesde olmayan bir özellik.bunun için ayrıca teşekkür ederim.
Carole benfica da görmüş bir oyuncu.
Takımın başarısız olduğunu söyleyen sensin ve sonra carole atıyorsun bütün faturayı. Böyle mantık getiriyorsun bende Sneijderi Muslera'yı sorumlu tutarım.
Sneijderi savunuyorsun kariyeri ve ismi var diye ama senin mantığını kunlanarak soruyorum.
Takımı başarılı mı buluyorsun?
Carole Fransa 2ci ligden geldi ya hemen bulundu sorumlu kişi. İsim kariyer seviyesine göre insanlar değerlendirmelerine karşıyım. Bu moda özelikle zaten Türkiye'de hakim ve bu sadece futbol ile sınırlı değil sadece.
Örnek ortada bir suç var. İki şüpheli.
Birisi çoban diğeri diyelim iş adamı aziz yıldırım gibi. Suçlu bariz şekilde aziz ama cezayı sonunda emin olabilirsin ki çoban alacak. Çoban la meşur iş adamı kıyaslamakta da neymiş yahu vur çobana.
Kusursuz bi adam hem ofansda hem defansada diri atletik teknik hırslı süper bi adam...
volki özledim ya:heart:Aslanım benim Galatasaray sevgisini aşılamaya başlamış
Sent from my iPhone using Tapatalk