Tamam nazar deydireceksiniz be.
Dağılın konuda hadi...lütfen yani.
40 yılda bir sol bek bulduk aman bir şey olmasın adama

Tamam nazar deydireceksiniz be.
Dağılın konuda hadi...lütfen yani.
40 yılda bir sol bek bulduk aman bir şey olmasın adama

706ea8f47e5881a1155ac590f8f4b2bc.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Daha büyük bir şey lazım. Yeni sezonda sakatlık falan olmaz inşallah...
Merak etme olmaz çünkü fazla kasmiyor. Denayer bile yabancı, daha ünlü ve kiralık olduğu halde tüm ruhunu sahaya yansıtıyordu. Birde çeviklik (bkz. Tdk sözlük) futbolda çok önemli, ama bu konuyu fazla açmayayım.

uyumadan evvel sana olan sevgimi dile getirip huzurlu bir uyku cekecekken ustteki durzunun yazdigi seyleri gormek durumunda kaldim
haliyle uyku yerine ya sabir cekiyorum ama bilmeni isterim ki seni satmaya kalkanin kafasinda tas kirarim

uyumadan evvel sana olan sevgimi dile getirip huzurlu bir uyku cekecekken ustteki durzunun yazdigi seyleri gormek durumunda kaldim
haliyle uyku yerine ya sabir cekiyorum ama bilmeni isterim ki seni satmaya kalkanin kafasinda tas kirarim
Reyis cevap vermeye değmez. Arkadaş aklınca bana laf sokuyor da kendi tezi ile örnek verdiği adam çelişiyor :D

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

carole gibi transferler sart ama getirmez bu yönetim cünkü pay cikaramz böyle oyunculardan kendilerine

yav bunu kım alır bızde kaldi iste bari düzgün oynasa

Ligimizin en kaliteli sol beki. Scout ekibine binlerce kez tesekkurler boyle bir yetenegi kulubumuze kazandirdigi icin.

Adamin maliyeti düsük aldi para da öyle, ama katkisi büyük. Sirf böyle 4-5 tane daha futbolcu toplasak fransa ikinci liginden hemi FFP düzene sokariz hemide sampiyonluga oynariz.

doludurusun starlari takim olmaz, getirisin carole vari yürekli oyniyanlari sampioynda olur kupa da alir.

Türk vatandaşlığına geçirilmeli derhal bağrımıza basmak istediğimiz bir futbolcu kardeşimiz.

Geri
Üst Alt