allah gibi solbek

allah gunah yazmasin

Nazar dedirmeyin ben birazda mizahla karışık dünyanın en iyi solbeki diyordumda adam harbiden efso

Masallah gercekten cok saglam bir oyuncu

Fransa milli takiminin sol beki olma potantiali barindiriyor kendinde

Maçın en iyisi.

Eleştirdim çok ve yanıldım. Bu şekilde devam etsin bizde ki son senesi olur kaparlar seneye.

mesela bazen sıkısık alanda pas vermek yerine ileri hareketleniyo ya lan malmısın olm falan derken içimden bir bakıyorum 3 kişinin içerisinden çıkmış.. defanstaki müdahaleleri zaten efsane tereyağından kıl çeker gibi.. bu performansı insallah her zaman böyle devam eder..

adam Barça oyuncusu özgüvenine sahip. Ronaldinho gibi hareketler yapiyor:DD

Müthiş oynuyor. Nazar değmesin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Müthiş yav.

En son Sasa Iliç vardı böyle beklentilerin çok düşük olup da taş gibi oynayan bir futbolcu çıktığı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ben herzaman yazmisimdir ,söylemisimdir...Carole 10 Numara topcu 10 Numara Transfer diye.Koy Real Madrid'e rahat oynar vallahi

Iliç çok iyiydi acayip hoşuma gidiyordu stili

Bu ateş üfleyerek sönmez
Aynen benim de. Bu forma altında gördüğüm en underrated oyunculardan biriydi.

Gittiğinde çok üzülmüştüm, bir kaç gün bayağı etkilemişti beni gidişi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Okadar para cöpe atildi fransa ikinci ligden rahatlikla o verilen bonservislere cok iyi bir takim kurardik komisiyoncu lanet herifler

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Bu adamin ikili mücadele istatistikleri bi ortaya cikmali. Inanilmaz rakamlar olabilir. Kaybetmiyor cocuk.

Son düzenleme:
çok iyi ancak bu ülkede devamlılığının pek olacağını sanmıyorum gelecek sezona iyi bir paraya satılmalı.

Geri
Üst Alt